28.3.07

Arcas vs Paz: La continuïtat vs el canvi

PSC: aposta per la renovació
Acaba de sortir del forn la llista socialista. Tal com va anunciar ahir mateix Tomàquet Moliner, la llista compta amb 10 suplents i amb noves incorporacions amb perfils interessants. Ahir parlàvem de Ferran Espinosa, economista i en meteòric ascens que ocupa un digníssim número 6.

Paz s’ha envoltat del que venia essent el seu equip de col·laboradors més fidels: Esther Espinosa, tal com vàrem anunciar ahir, Pepita Catasús i Maribel Guerrero.

La incorporació de Jessica Revestido ha sorprès tothom dons ocupa un destacat número 5 en detriment dels actuals regidors Pilar Guzmán i Conrad Felip que descendeixen considerablement.

Com també anunciava Tomàquet Moliner, Paz ha incorporat cognoms de pes a la Vila com el de Francesc Fàbrega i el de Marcel Prunera que mai havien donat un reconeixement tan explícit als socialistes molinencs.

La sorpresa ha estat el número dos. El lloc que molts tenien reservat a en Cesc Castellana l’ocupa en Joan Muñoz, molt infiltrat en el teixit esportiu molinenc. En Castellana ocupa el primer lloc del bloc de suplents que el tanca en Joan Barrios.

Finalment, Carme Figueras tanca la llista socialista com a recolzament explícit al seu hereu.



Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei: la continuïtat

La llista que encapçala Ivan Arcas aporta realment poques novetats. Pràcticament en la seva totalitat coincideix amb l’actual grup municipal del que disposa IC. La continuïtat de Montse Cateura, Laura Duran, Carme Puig, Enric Franch i Miquel Vila ens augura la mateixa dinàmica municipal durant els propers quatre anys si aquesta formació arriba a governar.

Destaca el retorn d’en Jordi Romeu ja anunciat per aquest confidencial, així com la incorporació de Mercè Ferrer. Aquesta és una gran lectora de la revista local El Llaç de la qual el seu germà n’és el director.

Tot i els múltiples intents d’Iniciativa d’arribar al grup municipal, en Lluís Carrasco ocupa un modest número 12 i queda condemnat eternament a la presidència de la formació.


L’anàlisi de les dues principals candidatures molinenques fa que objectivament s’hagi de reconèixer que front el projecte continuista d’Arcas, que tants bons resultats li ha proporcionat, es troba l’esforç de renovació d’en Paz, tot i les patinades d’última hora d’alguns dels nous fitxatges. Veurem què és el que tria la Vila el dia 27 de Maig.
Des de Tomàquet Moliner desitgem sort a tots els candidats de les dues principals llistes.

Comments:
en paz non té res a fer...
 
perque no parleu de la festa de borratxera dels de la cup van organitzar l'altre dia a la plaça de la llibertat? vomitats, gent borratxa a les 15 i les 17!!! qui va netejar la merda? (ells no!!) qui va autoritzar mobiliari municipal per fer això? a i per ultim. més de la meitat dels tiquets eren de gent de fora de molins. PEr tant només podem considerar unes 50 persones del poble menjan cal´çots!

Marc.

Gràcies.
 
L'Arcas no te res a fer
 
L'Arcas no te res a fer....
 
El que sorprén és com s'han desfet de Joan Barrios i de Cesc Castellana. Al Castellana quasi el foten fora de la llista i al Barrios li han donat el carrec de president local, cosa que és més honorific que de feina, ja que tot el pes ho porta el secretari que es en zaragoza.
Ah i la totxana (prunera) a favor dels socialistes. Que hi ha a canvi??
 
Marc això no es veritat. Deixa't d'amagarte darrera del bigoti!!!
 
Al menos en el PSC de Molins hay una lista renovada, joven y con ganas de trabajar y hacer cosas nuevas, ademas del candidato que es trabajador y dialogante, es decir estas municipales tienen que ser muy buenas para molins de rey si gana y "gobierna" el PSC
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya