28.3.07

S'acosta la sociaLLISTA

Sembla que en Xavi Paz ho té tot preparat i per fi ha tancat la seva llista.
Segons la informació de què disposem a Tomàquet Moliner, en Xavi Paz ha fet canvis profunds en l’estructura del proper grup municipal socialista amb la intenció de reforçar la idea d’equip i de renovació (veurem si ho aconsegueix...)

Moltes veus afirmaven que després de la sortida d’en Cesc Castellana de la Conselleria, els seus companys li reservaven un lloc privilegiat a la llista molinenca. Segons ha pogut saber Tomàquet Moliner, en Castellana ocuparà les darreres posicions de la llista socialista com a recolzament de la mateixa. Amb la mateixa vocació (quin remei!!) la Carme Figueras tancarà la llista electoral.

Fonts afins a TM han afirmat que la llista socialista serà àmplia, superant els 21 candidats estipulats per tal que el Xavi Paz tingui un bon coixí.

Sembla que la sociaLLista mantindrà en posicions molt destacades a Ester Espinosa. Espinosa havia estat regidora amb responsabilitats de govern i sembla que es mou amb “soltura” a la casa consistorial fet que en Paz ha tingut en compte.


L'economista Ferran Espinosa


Segons fonts properes al PSC, una incorporació als primers llocs de la llista d’en Paz serà la de Ferran Espinosa. Aquest jove economista ha iniciat una carrera política meteòrica: de simple militant va passar a l’executiva socialista i ara a les llistes en llocs destacats.

Sembla que en Paz té, però, alguns cops amagats amb cognoms de molt pes a la Vila que desvetllarà properament.

Així que demà..... encara més !

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya