29.10.06

La Guàrdia Urbana segueix igual...

Sembla que els problemes de la Guàrdia Urbana no s’acaben de resoldre. Al contrari: creixen i empitjoren amb el temps. Què està passant al cos policial? Des que l’Ajuntament va apartar a l’anterior Inspector, al qual, per cert, tenen expedientat, la Policia Local no veu la llum... No només expedients, també sancions, baralles internes, discussió a la premsa entre els membres del cos, etc...

En els dos darrers anys, han marxat de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei 17 membres!! Fins i tot 2 administratius van haver de marxar per no aguantar l’ambient que s’hi respirava.

I què fa l’Ajuntament? Negar el problema i amagar-se!! On és el regidor Enric Franc (IC) (fotografia)? Curiosament aquest consistori funciona sempre igual: quan hi ha un problema s’amaguen i no apareixen i sinó que li preguntin a la regidora d’educació amb el cas La Sínia.

Gràcies als nostres informadors, estem en condicions d’afirmar que el pitjor sobre la Guàrdia Urbana està per arribar. Existeix certa informació que el cos i els seus responsables tracten d’amagar però tot sabem que a la Vila tard o d’hora, tot s’acaba sabent!!

Seguirem informant.

27.10.06

Dormen tranquils l’Ivan i el Víctor?

Des que ERC va decidir que en Víctor Puntas torni a encapçalar les llistes a Molins de Rei, l’alcalde de la Vila no aconsegueix conciliar la son. En aquests dos anys, en Víctor s’ha convertit en un professional de la política i això Arcas (IC) ho sap. Tots dos s’han instal·lat en una falsa tranquil·litat i creuen que així tindran assegurada la poltrona.

Però tothom recorda que el Víctor va ser triat alcaldable apartant al Xavier Montserrat (ERC) d’un “plumàs” i per l’esquena. Tant Arcas com Puntas saben que Xavier Montserrat podria ser un excel·lent candidat, no només avalat per la seva gestió a l’Ajuntament i dintre del partit sinó per la seva independència econòmica (no està alliberat, és a dir, que a diferència de Puntas i Arcas, no cobra el seu sou de l’Ajuntament, sinó de la seva feina).

Aquestes circumstàncies, fan de Montserrat un rival incòmode doncs com tothom sap, no es casa amb ningú i que si fa falta demostra les seves discrepàncies (i sinó que els hi preguntin a la resta de partits i a l’oposició!).

En tota aquesta jugada, sembla ser que el PSC està molt tranquil doncs consideren Puntas un rival força més fluix que Montserrat. El que no són capaços de veure és que com segueixin així, enlloc de triar candidat, triaran excandidat!

Tomàquet Moliner seguirà explicant el que cal saber sobre la política molinenca i els seus candidats. Coneixem l’ambició d’Arcas, però aviat informarem de la codícia d'en Puntas, que sembla no tenir fi i sinó, temps al temps...
Un consell Xavier Montserrat: fes-te un blog!

26.10.06

El govern municipal no sap què és una base d'ambulàncies

Sembla ser que el govern municipal volia ubicar una base d’ambulàncies a La Granja. Era tal l’aposta que fins i tot van anar a explicar-ho als veïns del barri. L’entusiasme per aquest tema va fer que la gent de Convergència donés un pas més dient que després de l’estiu, la base d’ambulàncies estaria a La Granja.

Però... Sabia el govern municipal el que era una base d’ambulàncies? Sabia que NO es tracta d’un servei per tal que els ciutadans de Molins de Rei tinguin un servei ràpid quan sol·licitin un vehicle en cas d’emergències. Doncs NO! Amics del Tomàquet, resulta que una base d’ambulàncies es tracta del lloc on es fa la posta al dia d’aquests vehicles, és a dir, el manteniment i la neteja de les ambulàncies!!!

L’oposició socialista, tot i estar en estat de letàrgia des de la marxa de Figueras, va manifestar el seu desacord en la ubicació d’aquesta instal·lació i va presentar una moció per ubicar una Llar d’avis als mateixos terrenys. Sembla ser que això ha obert els ulls al govern municipal per replantejar-se la decisió.

Ara, els veïns esperen que algú vagi a donar-los una explicació, però Arcas encara recorda com va sortir d’escaldat de La Sínia i no vol sentir a parlar de més reunions amb els “granjers”.

22.10.06

Els vehicles de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei no han passat la ITV

Concretament parlem del vehicle tot terreny, que la té caducada des de fa bastants mesos i d’altres vehicles que no tenen la identificació pertinent ni senyalitzada.

Amics de Tomàquet Moliner ens han informat del malestar dels agents de la guàrdia urbana doncs estan obligats a sancionar als vehicles dels vilatants que no han passat l’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) quan ells mateixos tampoc no acompleixen la legalitat.

Una situació lamentable la de la guàrdia urbana de Molins sobre la qual seguirem informant a Tomàquet Moliner.

Víctor Puntas elimina l’enllaç de Tomàquet Moliner del seu blog

L’alcaldable d’ERC, Víctor Puntas, elimina l’enllaç de "Tomàquet Moliner" del seu blog personal.

Víctor Puntas, va incloure l'enllaç a Tomàquet Moliner al seu blog, concretament a l'apartat d'enllaços interessants. Sembla ser que les informacions entorn la
pèrdua de la subvenció de 150 milions de pessetes per al mercat municipal degut a una mala gestió del govern del qual és regidor de remodelació de centre Vila, així com el fet que Tomàquet Moliner destapés la seva actitud amb els paradistes del mercat amb paraules com “A qui no li agradi, allà té la porta”, han motivat la retirada del nostre link.

Lamentem aquesta decisió doncs pensàvem que el candidat Puntas imprimia al govern municipal un tarannà diferent del que estàvem acostumats fins ara, però sembla ser que es tracta ben bé del mateix.

20.10.06

Bus urbà: l’aposta de Miquel Vila

El regidor de mobilitat, Miquel Vila (IC) ha donat un pas ferm a Molins de Rei. L’ampliació de dues noves línies del bus urbà als barris de Sant Bartomeu, La Rierada i Vallpineda i la connexió amb la Floresta, suposen una millora important per la Vila.

Tot i que l’ampliació va estar motivada per una proposta conjunta de totes les forces polítiques del cosistori, Tomàquet Moliner sap que Miquel Vila ha entregat cos i ànima per tirar endavant aquest projecte.

Com tots sabem, un servei públic d’aquestes característiques sempre és deficitari pel que suposa una gran aposta personal del regidor eco-socialista.

Enhorabona regidor Vila. Tant de bo en aquest mandat s’haguessin pres més decisions com aquestes.

19.10.06

El lobby Zaragoza


La tertúlia política dels dimecres de Ràdio Molins de Rei amb en Carles Martínez, Joan Ramon Casals, Ferran Portolà i Josep Zaragoza ha sofert un canvi forçós.

Sembla ser que el secretari d’Organització del PSC, el molinenc Josep Zaragoza, no pot perdre ni un matí aquests dies degut a la intensa activitat pròpia de la campanya electoral de la qual és responsable.

Segons ha pogut saber Tomàquet Moliner, l’omnipresent molinenc de pro i director de Ràdio Molins de Rei, Miquel Armengol, va proporsar al PSC un substitut per Zaragoza per conservar la pluralitat a la tertúlia.

El PSC a Molins de Rei, amb l’originalitat que els caracteritza últimament, ha triat com a suplent de Zaragoza a Miguel Zaragoza, el Primer Secretari de l’Agrupació de Molins de Rei i germà del primer.

És que no hi ha més gent al PSC per a participar a la tertúlia? O potser és que volen potenciar la marca “Zaragoza”? Amb quin objectiu? Està el PSC preparant la precampanya de les eleccions municipals?

Tomàquet Moliner seguirà informant sobre les tèrboles intencions del “lobby Zaragoza”

15.10.06

Antònia Castellana: el cartutx cremat d’ArcasEls estrategues d’Iniciativa a Molins de Rei no viuen els seus dies més brillants. Per mantenir la tradició, segueixen fent servir les més que esgotades formules per a intentar captar vots. D’una banda, recorren a la (falsa) participació ciutadana, últimament de manera pràcticament suïcida: només varen acudir a les primàries on es triava a Arcas com a cap de llista, unes 120 persones quan s’esperaven més d’un miler.

Per altra banda, Arcas i els seus culpen la resta de formacions polítiques de les seves enormes pífies a l’Ajuntament. Abans ho feien amb els socialistes i ara ho fan amb els republicans i especialment amb en Víctor Puntas a qui, en petits cercles, comencen a culpar sobre la pèrdua dels 150 milions de pessetes de subvenció per al mercat municipal.

La tercera gran estratègia de la banda d’Arcas és exhibir el seu gran referent: l’Antònia Castellana. Arcas ha manifestat en nombroses intervencions públiques que posa com a referència Castellana per tots els valors que representa i pel seu savoir fer quan va ésser alcaldessa fa 30 ANYS!!! (Suposem que els oblida quan jura el càrrec d’Alcalde, doncs, convé recordar, que Ivan Arcas no ha guanyat mai unes eleccions municipals a la Vila!).

La darrera exhibició d’Antònia Castellana ha estat al pregó de la Festa Major. Tot confonent el pregó de la Festa de tots els molinencs i molinenques amb un acte polític d’Iniciativa, Castellana va fer una exhibició petulant de la seva trajectòria personal i va exercir de gurú d’Arcas tot mostrant una taula de bons propòsits pel futur.

Tenint en compte que l’evolució demogràfica molinenca fa que la majoria dels votants no conegui l’Antònia Castellana, què és el que pretenen els estrategues d’Iniciativa? Potser volen suplir la manca de lideratge d’Arcas amb els valors que van moure la ciutadania fa 30 anys? O és que aposten directament per Víctor Puntes (ERC)?

El que més sorprèn d’aquesta rocambolesca maniobra és el següent: si analitzem l’evolució electoral d’Iniciativa al municipi, podríem dir que va “costa avall”. De quedar primers amb en Josep Janés de candidat, amb el 50% dels vots i una majoria aclaparadora al 1995, han passat a quedar segons amb Ivan Arcas, amb poc més del 30% dels vots i una alcaldia compartida amb la tercera força política molinenca (ERC). Com és que Iniciativa no fa pregoner a en Josep Janés, que és l’Alcalde que més satisfaccions ha donat a aquest partit i que més molinecs i molinenques coneixen?

En resposta a aquesta qüestió, Tomàquet Moliner ha pogut saber que Josep Janés està en desacord amb el projecte i la gestió que Arcas i els seus estan fent a Molins de Rei fins a tal punt que l’ex-alcalde, està fent intents d’aproximació a altres partits amb propostes “més sòlides per a Molins de Rei” i “amb equips millor preparats”. Tomàquet Moliner seguirà informant sobre aquesta qüestió.

13.10.06

Pel barri del canal, en piragua


Com tothom sap unes eleccions municipals a Molins de Rei es poden guanyar o es poden perdre en funció del que decideixin els electors del Barri del Canal. Aquest barri, de tradició socialista està al punt de mira de l’alcalde Arcas, que viu atormentat intentant aconseguir la majoria absoluta per tal de prescindir dels seus socis republicans únicament amoïnats per gestionar les seves parcel·les de poder.

Per a aconseguir aquesta fita, es varen realitzar unes flamants jornades participatives per tal que els ciutadans del barri decidissin com volien remodelar part del barri (d'aquesta manera, si surt un malament o un "xurro" com la plaça del mercat, la culpa sempre serà dels veïns!).
En el cas del Barri del Canal, únicament s’actuarà sobre els interiors dels blocs de pisos, doncs sembla que a cap dels escassos veïns assistents varen mostrar preocupació, per exemple, per l’aparcament al barri.

Finalitzat tot el procés, i ja concretat el disseny, l’Ajuntament ha trigat més del normal en adjudicar l’obra (què estrany! si aquest equip de govern ho fa tan i tan bé!!!). La intenció era començar les obres abans de l’estiu per evitar la temporada de pluges de la tardor. La obra implicava aixecar les cobertes de les places que en la seva majoria estan situades sobre dels aparcaments soterranis de la zona.

Doncs bé, tot apunta a que els d’ERC (Puntas, Montserrat, Ràfols i fins i tot Navarro, que aquest cop hauria fet alguna cosa), haurien estat cantant la dansa de la pluja (no estan molt interessats que IC tregui la majoria absoluta).

Com tots varem poder comprovar, el diluvi universal que va caure va provocar inundacions a tots els aparcaments del barri del Canal. Alcalde Arcas; això és ser previsor!!

Les promeses de Mas


Artur Mas, candidat de Convergència Democràtica de Catalunya (no sabem si Unió està massa convençuda...) ja no sap què fer per adquirir protagonisme i notorietat.
Conscient que es tracta de la seva darrera oportunitat per a presidir la Generalitat de Catalunya, ha començat a dispersar promeses que no tenen res a veure amb el que ell mateix, quan era Conseller en Cap del Govern de Catalunya recolzat pel Partit Popular, va impulsar.
La xarxa, no aliena a aquesta actitud desesperada d'en Mas, ha posat en marxa "El Promesòmetre d'en Mas". Una plana interessant on podreu fer que l'Artur prometi allò que us vingui de gust.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya