13.10.06

Pel barri del canal, en piragua


Com tothom sap unes eleccions municipals a Molins de Rei es poden guanyar o es poden perdre en funció del que decideixin els electors del Barri del Canal. Aquest barri, de tradició socialista està al punt de mira de l’alcalde Arcas, que viu atormentat intentant aconseguir la majoria absoluta per tal de prescindir dels seus socis republicans únicament amoïnats per gestionar les seves parcel·les de poder.

Per a aconseguir aquesta fita, es varen realitzar unes flamants jornades participatives per tal que els ciutadans del barri decidissin com volien remodelar part del barri (d'aquesta manera, si surt un malament o un "xurro" com la plaça del mercat, la culpa sempre serà dels veïns!).
En el cas del Barri del Canal, únicament s’actuarà sobre els interiors dels blocs de pisos, doncs sembla que a cap dels escassos veïns assistents varen mostrar preocupació, per exemple, per l’aparcament al barri.

Finalitzat tot el procés, i ja concretat el disseny, l’Ajuntament ha trigat més del normal en adjudicar l’obra (què estrany! si aquest equip de govern ho fa tan i tan bé!!!). La intenció era començar les obres abans de l’estiu per evitar la temporada de pluges de la tardor. La obra implicava aixecar les cobertes de les places que en la seva majoria estan situades sobre dels aparcaments soterranis de la zona.

Doncs bé, tot apunta a que els d’ERC (Puntas, Montserrat, Ràfols i fins i tot Navarro, que aquest cop hauria fet alguna cosa), haurien estat cantant la dansa de la pluja (no estan molt interessats que IC tregui la majoria absoluta).

Com tots varem poder comprovar, el diluvi universal que va caure va provocar inundacions a tots els aparcaments del barri del Canal. Alcalde Arcas; això és ser previsor!!

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya