28.9.06

“En busca del Arcas perdido”: l’equip de govern perd una subvenció de 900.000 euros per deixadesa


Treballadors de l'Ajuntament ens han fet arribar una qüestió inquietant: s'ha expedientat amb una falta greu a un funcionari de la Casa de la Vila per "no haver tramitat a temps els papers d'una subvenció per al mercat municipal".
La cosa no tindria importància si no fos per la quantitat: 900.000 euros (150 milions de pessetes). Segons les investigacions de Tomàquet Moliner, la subvenció ni tan sols és d’aquest mandat, sinó del passat. Es tracta d’uns diners que assigna la Diputació de Barcelona als Ajuntaments a cada mandat, en funció dels seus projectes i que està enmarcat en el programa Xarxa de Municipis de Qualitat. El consistori municipal ja tenia decidida la destinació d’aquests diners: la reforma del mercat municipal.

Però de qui és la culpa? Del funcionari? (Per cert, no volem oblidar el detall: aquest funcionari és el “company” d’una ex-regidora d’Iniciativa a Molins de Rei) O la culpa és dels superiors del funcionari per no ordenar que es tramités la subvenció abans que s’acabés el període. O la culpa és del Secretari però no advertir que l’Ajuntament no estava justificant la subvenció? O la culpa és de l’interventor, per no avisar que no s’estaven ingressant els recursos?

Segur que tots tindran la culpa menys l’equip de govern que, per variar, dirà que la responsabilitat és d’un altre i que no era de la seva competència. I l’Alcalde Arcas (IiE)? Quina responsbilitat té en deixar d’ingressar 150 milions de pessetes pel benefici dels molinencs? Com pot ell mateix dir que l’Ajuntament funciona bé si la veritat és que tot és un desgabell!.

I els socis de govern? Taparan les vergonyes del seu amo. Què farà el primer tinent d’alcalde, regidor de Remodelació de Centre Vila i responsable de les obres de remodelació del mercat municipal, Víctor Puntas. Li demanarà responsbilitats a l’Alcalde. (Segurament que això no hagués passat si se n’hagués ocupat el Xavier Montserrat).

I CiU? Seguirà en Joaquim Martí a la línia servilista actual i per tant no obrirà la boca (com no ho va fer amb la precària i errònia remodelació de la carretera). S’estrenarà en Joan Ramon Casals amb aquest assumpte?

I què dir de la oposició? Segons Arcas, probablement ells tinguin la culpa. Però, què passa amb el PSC? Estan encisats pel “talante” o són presos d’ell?.

Esperem que aquesta notícia serveixi per despertar al personal i aconseguir evitar que Molins de Rei sigui administrat per tants incompetents.

27.9.06

Cas La Sínia: A l’alcalde no el recolzen ni els seus amics


Per tots és coneguda l’actitud de defensa i justificació del paper de l’Alcalde Arcas per part dels seus amics i afins en l’affair La Sínia. (Com us va explicar el Tomàquet Moliner i altres mitjans, l'Alcalde va expressar públicament que ell “mai no portaria al seu fill a una escola així”!!)

Doncs bé, sembla ser que aquests cercles afins, han optat per desistir d’aquesta defensa i reconèixer que l’Ajuntament i el seu Alcalde s’han rentat les mans i no han resolt cap de les reivindicacions que es plantejàven.

És tal la falta d’acció que, segons ha sabut Tomàquet Moliner, Arcas no ha sigut capaç de contestar una reclamació que fa uns dies va presentar l’AMPA de La Sínia per escrit al consistori municipal.

L’olla està bullint a La Granja i a La Sínia i la gran majoria de pares i mares estan tan desencantats amb l’Alcalde i el seu equip de govern, com amb alguns membres de la junta de l’AMPA.

Seguirem d’aprop aquesta història, perquè encara no s’ha escrit l’últim episodi.

“A qui no li agradi, allà té la porta” Víctor Puntas


L’alcaldable per ERC a Molins de Rei. Víctor Puntas, va fer servir aquestes paraules per a comunicar als concessionaris del mercat municipal quines eren les intencions de l’equip municipal de govern. A l’Abril (abans de les eleccions, clar) s’ha d’inaugurar el mercat municipal tot i que els paradistes no estiguin encara ubicats i al seu lloc, segons les pròpies previsions de l’Ajuntament.

Esperem que aleshores estiguin reparades les goteres que es varen manifestar durant les darreres plujes a la coberta del nou mercat. Si tot va com fins ara, el govern municipal serà conegut com “Pepe Gotera y Otilio, chapuzas a domicilio”.

El nerviosisme del govern per sortir a totes les fotos es fa patent cada dia i ja se sap que les presses no són bones companyes de viatge.

21.9.06

Cop d'efecte del PSC de Molins de Rei

El Tomàquet Moliner ofereix la primera imatge encriptada del més que probable nou regidor del PSC a l'Ajuntament de Molins de Rei

20.9.06

Pel forat del pany de.... Poeta Mateu JanésLa notícia que tothom espera, s'està gestant al carrer Poeta Mateu Janés de Molins de Rei, seu local del PSC.
Les visites continuades a la seu socialista dels que fins ara eren aliats dels adversaris polítics socialistes, estàn donant lloc a tot tipus d'especulacions.
Segons ha pogut saber el Tomàquet Moliner, les enquestes amb què compta el PSC descriuen un panorama sorprenent que ha fet que ja es començi a parlar en clau d'investidura.
Les enquestes però, no compten amb la possible jugada mestra del PSC, amb la incorporació a la seva candidatura d'una personalitat molt ben considerada a la vila.
En properes entregues i gràcies a la xarxa de col·laboradors del Tomàquet Moliner, desvetllarem com van les negociacions.
tomaquetmoliner@hotmail.com

19.9.06

"No portaria el meu fill a una escola així" Ivan Arcas, l'alcalde


Aquestes foren les afirmacions de Ivan Arcas a la reunió amb els pares de l'escola La Sínia. D'entrada les va negar públicament, però algú amb molta autoritat li va recordar públicament exactament el moment en què Ivan les havia dit.

Màgic Arcas va aconseguir que tota l'AMPA de la Sínia sortís rebotada. Tot un repte per un alcalde que intenta apuntar-se "tantos" a la desesperada a la recta final d'aquest deplorable semi-mandat.

A destacar la talla política de la regidora d'educació
Núria Garriga que ha desaparegut en aquesta història i no va obrir boca a la reunió ni tan sols per parar els cops a Arcas, que no van ésser pocs!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya