27.9.06

“A qui no li agradi, allà té la porta” Víctor Puntas


L’alcaldable per ERC a Molins de Rei. Víctor Puntas, va fer servir aquestes paraules per a comunicar als concessionaris del mercat municipal quines eren les intencions de l’equip municipal de govern. A l’Abril (abans de les eleccions, clar) s’ha d’inaugurar el mercat municipal tot i que els paradistes no estiguin encara ubicats i al seu lloc, segons les pròpies previsions de l’Ajuntament.

Esperem que aleshores estiguin reparades les goteres que es varen manifestar durant les darreres plujes a la coberta del nou mercat. Si tot va com fins ara, el govern municipal serà conegut com “Pepe Gotera y Otilio, chapuzas a domicilio”.

El nerviosisme del govern per sortir a totes les fotos es fa patent cada dia i ja se sap que les presses no són bones companyes de viatge.

Comments:
Victor, obre ja el carrer del costat de casa teva, que desde que van fer la casa als terrenys del avi de la dona teniu el carrer tallat i ja fa pudor.
 
"Això mateix"dictadura.
-...De quin consens generat parla el ple extraordinari?
-...No es va deixar parlar als paradistes ni pronunciar quines parades quedaven definitivament adjudicades...-
-...No hi va haver torn de pregs ni preguntes...-
-...Reunions o coaccions a paradistes concrets, en benefici de qui?...-
-...Si el ple és "gairebé" definitiu vol dir que han sorgit problemes, normatius o d'injustícia quelcom paradista...-
-...Quin reglament s'ha seguit per l'ordenació dels espais interiors?,sorteig? catalogació? normativa?...no fotem-
-...Felicitacions?, a la junta de venedors?, a canvi de què,a la unió de botiguers? que hom sabem que només son dues persones abocades a dir amén a la corp. local...-
No hi ha ni transparència ni justícia a canvi de prepoténcia digne del franquisme, i no de la opinió democrática i de consens que tant s'atribueixen...-
 
-...Per últim fer esment de que l'admció públ té el deure de tractar a tothom en equitat i justícia i encara que tingui la potestat per atribuir aquest repartiment de parades, no ho ha fet ni amb transparéncia ni justícia i si amb una prepoténcia dignes dels temps de la dictadura, i no desde l'opinió democràtica i de consens que tant en boca s'atribueixen, a qui no li agradi... es pot dir el mateix que aquest senyor diu,té els dies contats, i haviat a no tardar qui haurá d'agafar la porta...,qui mana té responsabilitats i si aquestes no se saben portar a terme potser trobará que al final li donin feina en una parada... encara que això sería rabaixar-se massa.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya