12.3.07

Una altra casa ocupada

Ens hem assabentat gràcies al Blog d’Àlex Maymó que diversos joves del nostre municipi han ocupat una antiga botiga de mobles abandonada a la carretera per a reivindica més espais per a joves, en concret espais d’assaig i altres activitats.

No deixa de ser curiós que ens assabentem d’aquestes qüestions gràcies a l’activitat “blogera” de la Vila ja que els mitjans de comunicació de Molins, com per exemple la televisió local (Molins de Rei Televisió) pràcticament no es fan ressò d’aquest tipus de notícies.

El que està clar és que a l’equip de govern eco-socialista-republicà-convergent i en aquest cas, probablement secundat pels socialistes, no els interessa donar publicitat a aquest tipus de reivindicacions.

Comments:
En efecte... curiosament, l'edifici de referència es troba en unes condicions totalment deplorables i podia haver estat expropiat per l'Ajuntament havent-se obert carrer i accés al pas soterrat de la via del tren que connecta amb el barri de Les Conserves.

En comptes d'aquesta més que racional opció, prevista al planejament urbanístic -si m'equivoco que em corregeixin-, es decideix instal·lar una absurda estructura metàl·lica que haurà de ser derribada quan s'urbanitzi el tram de carrer previst que connectarà amb la Plaça de l'Estació.

Es a dir, en comptes d'haver enderrocat l'edifici de l'antiga botiga de mobles (L'Elefant), i haver obert carrer com està previst, es manté un edifici en situació de ruïna imminent que allotja uns okupes -i be que fan-, als quals dessitjo que no se'ls vingui a sobre la teulada.

Absurditats i mala gestió tot el que pots esperar de l'executiu municipal... col·legues no teniu ni la més remota idea del que feu.
 
Cap problema!

Al final també ocuparé jo! Tanta especulació fa plorar, i aquí ningú no mou un dit!!!!
 
curiosament, sempre que ocupen una casa, surt algú que diu que està apunt d'enrunar-se. Però sempre acaben tirant a terra la casa grues després d'un desallotjament, i a vegades, molts anys despés.
 
En tot cas, es curiós veure a fills de regidors i d'una antiga alcaldessa corren perque la policia no els enganxi. Saltant per les vies i tant la nacional com els municipals corrent darrera d'ells. Va estar un policia 3 dies en el carrer St. Antoni Ma. Claret vigilant que aquests no tornesin a entrar a la nau. Aquests nois, tenen la sort de tenir com a pare o mare un regidor de l'Ajuntament i els pot preguntar ¿Com es que en quatre anys que esteu governant no s'heu fet cap pis de protecció oficial, ni de lloguer ni de compra?
 
Company Jordi,
T'ha passat pel cap imaginar el que pot costar expropiar l'edifici de l'antic "mobles elefant" i els altres, que permetrien obrir aquest carrer que preveu el Pla General Metropolità?

Suposo que no...
 
No sé si el company Jordi sap el que costa expropiar l'edifici de l'antic "mobles elefant", per connectar els barris del costat montanya....però potser tú em podries dir que costa tallar un carrer "Mariona" dos anys????, ah! i si algun ecologista de debò em pot dir quant carburant i temps "cosa molt preciada avui en dia", costa tenir dos anys als ciutadans-vilatans "persones que pagen impostos" d'un parell de barris, per exemple Conserves i Àngel, donant voltes amb els seus vehicles, per exemple per poder anar a treballar???
 
... Sr. D. Anònim... Tot el tram és de l'Ajuntament excepte l'immoble ara ocupat.

Per tant, l'expropiació d'una superfície que no crec que superi els 500 m2 no és tan extraordinàriament costosa. A més, és possible pagar expropiacions no només trincotrinco sinó amb altre tipus de compensacions.

Per altra banda, aquesta propietat abandonada seria fàcil d'expropiar a un baix cost si el propietari no fos localitzable.

Torno a dir... col·legues. No teniu ni idea del que porteu entre mans i això, el que porteu entre mans, és MOLT seriós, però MOLT seriós.
 
aixo no funciona aixi. tot el carrer s'anira obrint a mida que cada propietari faci obres a casa seva. Nomes llavors cedira els darreres per tal d'obrir el carrer. Nomes i a la excepcio de l'antiga fabrica de mobles, i la casa que i a al davant que dona a la carretera, que aquests com que no tenen dret a construir perque a casa seva i va un carrer, tindran que ser indemnitzats pels altres propietaris, entre ells l'ajuntament
 
http://amanides-molineres.blogspot.com/
 
fills de regidors? quina vergonya i aquests son els que ens governen a nosaltres i no saben governar casa seva? quina colla de fumats son aquests... com diu una altre persona on son els pisos de protecció aquests quatre anys? pot ser el mercat s'els ha endut...
 
Si senyor, una vergonya, he vist okupes que tenen unes cases que ja voldríen més d'un, amb vehícles BMW DE SÉRIE ALTA,ahír mateix sense anar més lluny,i que van deixant una de deixalles i merda per tot arreu que és massa,(bosses de cables per connectar-se al corrent general etc),deu ser perquè a casa dels pares no ho poden fer, son massa benestants,ha veure quan comencem a "okupar-los"nosaltres els seus "bens preciats", veurem que els sembla,!ah! es veritat, si els prens quelcom,llavors ja tenen els "papas"on refugiar-se... .
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya