8.3.07

La tala d’arbres d’Iniciativa-Verds

I és que Iniciativa-Verds no para de sorprendre. Resulta que per ordre de la regidora d’Iniciativa-Verds a Lleida, es produirà una tala d’arbres centenaris a una avinguda de la ciutat.
El més sorprenent de tot és que el grup ecologista Ipcena ha interposat una denúncia per irregularitats i falta de transparència en la concessió de les feines de la tala. Segons informa La mañana, “Es tracta d’una actuació que té un cost de 300.000 euros y que no s’ha aclarit si s’ha adjudicat per concurs públic o s’ha fet a dit i atenent a interessos polítics ja que l’empresa que realitzarà les feines és de Molins de Rei, un dels feus d’Iniciativa” (...) “ partit al qual pertany la regidora de Medi Ambient, Mercè Rivadulla.

Seguirem investigant aquesta trama a Tomàquet Moliner.

Comments:
Sembla que més que verd aquests estan florits, ja se sap, tot el que toquen l'enpastifen.

El prunera ha d'estar content, ja que a Molins de deixen tallar el carrer mariona per tal que pugui fer el pis al Victor Puntes, y tots el veïns a fer voltes i carrer tallat, això ni marbella.
 
Tots són iguals! Si abans eren comunistes i ara són ecologistes!! S'apunten al que més ven. Són uns falsos del primer a l'últim.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya