3.3.07

La incògnita de les llistes

Fins ara ja hem pogut veure els 7 primers de la llista d’ERC-AM de Molins i els primers de CiU. També hem vist les cares dels d’IC-ENMR tot i que no l’ordre (encara que ens el podem imaginar). Del PP, imaginem que el candidat serà en José Luís Serrano, però de la resta, res de res. De la CUP (Candidatura independentista) sabem que haurem d’anar veient què ens explica en “Lòpez” al seu blog. De Ciutadans sabem que estan intensificant la recerca de candidats per a arribar a presentar una llista a la Vila.
Però del PSC què en sabem? La primera batalla per saber qui encapçalava la llista es va saldar amb la victòria d’aquells qui defensaven un canvi amb en Xavi Paz al capdavat, però, i la resta? Què els hi queda per renovar si el més veterà de les llistes anteriors portava 8 anys? Algunes veus asseguren que el primer Secretari de Molins de Rei, Miguel Zaragoza, podria ser el nou home fort del partit amb una posició alta a la candidatura però, i la resta de regidors, com quedaran? Estan disposats a cedir el seu lloc en pro de la renovació que tant propugna el PSC molinenc? Seguirà el tot-poderós Castellana a la llista? Un munt d’incògnites que suposem s’aclariran abans del 27 de Maig…

Comments:
Pel que fa a la CUP, pots seguir el que diu en "lòpez" com dius tu, o àlex per la resta de la humanitat, però millor seguir les notícies oficials del mateix web de la CUP-Molins, www.molins.cop.cat
 
No es diu Lopez de cognom?? Un cognom ben català!! Sí senyor!
 
CUP no són les sigles de "Candidatura independentista", sinó de Candidatura d'Unitat Popular.

I és curiós que de tots els partits de Molins en poses l'enllaç i de la CUP no. I per cert, l'enllaç de la llista de l'esquerra està malament.

I vaja que això de tractar així de "Lòpez" (perquè entre cometes? Que no se'n diu així? Tot i que sigui el segon cognom i no sigui el més comú anomenar-lo així...), i de dir que per saber el què caldrà visitar el seu blog (que no enllaces!?), quan tenen una web amb l'informació i ja han fet una roda de premsa i dissabte que ve hi ha un acte públic de presentació...

Curiós, tant de menyspreu.
 
ja comencem amb comentaris racistes sobre els cognoms, a veure qui és més català... aquí tothom repartint carnets de català segons el cognom o la procedència. José Montilla que no és català perquè és cordobés, al costat del meu poble (jo sóc de puente genil). al final demanaré l'exili a espanya a veure si em volem (igual allà no em voldran perquè diran que sóc el "catalán"). Això no té solució...
 
Aquí no cataloguem ningú pel cognom. Ho fem segons la casella on ens situem segons els nostres actes.

-Catalans
-Catalans colonitzats "sense ser-ne conscients"
-Catalans colonitzats "sent-ne conscients"
-Castellano-Espanyols

Així que deixeu tranquils els cognoms, que prefereixo mil vegades més un Mejía o un Schneider independentistes que un Maragall o un Mas colonitzats.
 
Dues coses:

1- L'enllaç amb la web de la CUP de Molins de Rei no està bé. L'adreça correcta és http://molins.cup.cat

2- No m'amago de cap dels meus dos cognoms i la veritat és que no entenc lo de "lòpez" però en fi, en tot cas, potser que facis conya de tots els candidats, no?
 
Amic "Lòpez",
Respecte el problema 1 ja està solventat. Un petit error en la programació. No teníem intenció que no es veiés. Al contrari, fins i tot hem posat el teu blog com a link perquè pensem que és bo que quantes més opcions polítiques es presentin a les eleccions molt millor!.

2. Hem posat "Lòpez" enlloc de López amb la intenció de catalanitzar el cognom perquè et presentes a una formació independentista. No volem dir que algú amb el cognom castellà no pugui ser independentista com alguns insinuen. Al contrari!: llibertat d'opinió!

Benvingut a la blogsfera López o "Lòpez"!
 
Me n'alegro que sigui amb la bona intenció. El tema de l'enllaç ja m'ho imaginava que era per error però lo del cognom la veritat és que si més no em sorpren aquesta teoria de que si ets independentista s'ha de traduir el cognom.... A la CUP som uns quants amb pares nascuts fora de Catalunya i tindràs feina en traduir....jejeje. I per altra banda dir-te que no tothom dins de la CUP es considera independentista, ja que aquest terme és bastant relatiu a la conjuntura del moment. En tot cas, a nivell local es prioritzen les problemàtiques socials.
 
Així que ja tenim un altre candidat?

En Maymó serà l'alcaldable per la CUP? O això s'intueix de la seva afirmació "potser que facis conya de tots els candidats, no?"

Sembla que al final ha triomfat el sector més "visceral" i s'ha descartat la opció "racional" dins la CUP.

Suposo que això ja és una declaració d'intencions de quina serà la seva manera de fer política .

No sé si m'acaba de convèncer...
 
Ja veig que hi ha qui analitza les frases en detall.

1. El dissabte sabràs qui és la persona que va de número 1 a la llista

2. La CUP no farà una campanya centrada en un candidat sino basada en el col·lectiu

3. A l'hora de fer la llista ja t'asseguro que no hi ha cap pugna interna ni sectors viscerals o racionals.

4. Potser plantejarem que si s'aconsegueix regidor aquest pugui canviar al llarg dels 4 anys.

5. Si t'interessa el projecte pots passar-te per l'acte del dissabte o a l'assemblea i donar la teva opinió.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya