5.3.07

Casimir Boy: tot pel poder!

Quan en Casimir Boy va deixar la vida política molinenca, els socialistes van respirar tranquils. Sens dubte, la marxa del pitjor alcalde que ha tingut (i pot tenir) la Vila va obrir un procés de renovació del PSC que el va portat a obtenir uns bons resultats a les darreres eleccions municipals. Però, com és que els socialistes no explicaven el què estava passant amb en Casimir? Perquè tothom callava tot i saber el que es portava entre mans?

Després que el PSC deixés a Boy sense el seu flamant càrrec a la Diputació de Barcelona i el desplacessin de tots els càrrecs polítics i institucionals, Casimir va decidir deixar la seva Vila adoptiva i emigrar al Garraf. Més tard va tornar a tenir cert protagonisme quan a les darreres eleccions municipals mogut per sentiments revanxistes va concedir una entrevista a la seva web de capçalera, guai.com.

Boy va seguir fent de les seves quan a les passades eleccions europees anunciava a “bombo i platillo” el seu fitxatge com a militant a ERC (qui estigui interessat ens pot enviar un mail a tomaquetmoliner@hotmail.com i li enviarem el butlletí d'ERC on en Casimir està amb en Puigcercós "mano a mano")

Actualment, en Casimir Boy és membre de l’executiva d’ERC i sembla ser un dels seus militants més actius.
Però, coneixen el seu passat? I el seu present?

I demà.... encara més....

Comments:
aquesta "notícia" té molta mala llet. a què ve ara treure aquesta informaciód el casimir? per què no ho veu fer el seu dia, igual que de la seva ex-dona núria martínez? L'objectiu: fer mal a ERC! Quins polítics tenim, mare meva!!!
 
A QUE VE AIXÒ ARA COMPANYS?? QUE NO TENIU TEMES ARA PER TREURE QUE HEU D'OBRIR L'ARMARI DEL PASSAT?
FEU PENA!!
 
Membre de l'executiva d'ERC diu!
D'ERC de Sant Pere de Ribes i no pas d'ERC Nacional!
 
Si, si, era un nefast dirigent dels parcs forestals de Catalunya, enmerdat per tot arreu,ara que fà?
 
Nassos !! quèdat on ets!!!
 
Pebrots!!...perdó tomàquet, ha arribat el H5N82!!
 
Casimir torna a casa per municipals, contra qui farà campanya?
 
Casimir torna a casa per municipals, contra qui farà campanya en aquesta ocasió?
 
D'alguns partits ens ho podem creure tot, només cal veure com el seu propi partit s'ha carregat el president de la Generalitat, què no faran amb qualsevol altre que els canti la canya?
Ser humans ens diferencia dels irracionals i quan els atacs personals i del passat són l'única raó d'una crítica ens posem al nivell dels segons.
La vida dóna oportunitats per refer-se dels sotracs, però sempre pot haver-hi la mà invisible d'aquells qui treuen les urpes, quan per si mateixos no tenen arguments.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya