7.3.07

Casimir Boy: el republicà que ensopega dos cops amb la mateixa pedra

I és que l'ex-alcalde socialista i actual membre d'ERC, Casimir Boy, ensopega dos cops amb la mateixa pedra, ens explicarem: al Diari Oficial de la Generalitat del 25 de Maig de 2004 podem veure com el Ministeri de l’Interior subhasta un arma de foc propietat de Casimir, concretament una escopeta tipus PSF. També al BOP però del 20 de Desembre podem veu com es notifica per falta de pagament a la Seguretat Social un deute del mateix Casimir.

Però això no és tot, amics: al DOGC del 20 d’Abril de 2006 i al del 7 d’Agost de 2006 podem llegir una altra notificació d’un expedient sancionador d’hisenda, aquest cop per culpa de l’IRPF del 2002 i del 2003. I és que sembla que en Boy torna a ensopegar amb la mateixa pedra i torna a demostrar que els números a casa no són el seu punt fort.

Realment sembla que els socialistes dormen molt tranquils des que en Boy els va abandonar però i els republicans? Són conscients de qui tenen a casa? Saben que per ser candidat no només cal estar en pau amb hisenda i lliure de deutes amb l’administració sinó que a més cal demostrar-ho?

Podran confiar els ciutadans en algú que no compleix amb el pagament dels seus impostos perquè gestioni les arques municipals?

Seguirem informant a Tomàquet Moliner

Comments:
i que te que veure això amb molins??
perque de coses de molins com que hi ha membres de la cup que han estat fitxats per col·laborar presumptament amb actes de kale borroca o vinclutas d'alguna amnera amb organització terrorista a catalunya??? perque del lloc on es reuneix la cup està vigilat per la poli nacional?
a que no us ha passat en zaragoza els arxius?? busqueu una mica i en trobareu facilment.
 
Saps qui el va perseguir per que no trobes feina per mantenir la familia?
 
Per part de Tomàquet Moliner, això no ha estat bé. No em sembla correcte, emparant-se amb l’anonimat , atacar tant directament a una persona, amb dades de caràcter personal protegides per la llei (Llei de Protecció de dades de caràcter personal). Per molt mala persona que pugui ser, té una sèrie de drets que no poden ser vulnerats per ningú. Ho considero, per tant, joc brut. Com a mínim, l’autor del text s’hauria d’identificar.

Tomàquet, soc un fidel lector de la teva web, però en aquesta ocasió, l’has cagat.
 
El DOGC és públic!!
 
Remeneu merda que us empestifareu!!
 
Protecció de dades de caràcter personal? quins il.lusos,si avui dia l'empresa tal, ven a la qual les dades de qui vol i quan vol, encara que demanis que t'esborrin d'on sigui... ni les llistes Robinson t'en salven... .
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya