27.3.07

Cap de setmana electoral




Acte gastronòmic de la CUP
Els partits molinencs no han parat en tot el cap de setmana: conferències, presentacions, calçotades, primàries. En definitiva, un petit entrant pel que ens espera els propers mesos.

Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei va patir la seva segona davallada. El circ de les primàries i la participació els hi comenta a passar factura. Primer va ser l’elecció d’Arcas com a cap de llista on hi van participar unes 200 persones (n’esperaven 800). I aquest dissabte les primàries. Fonts d’Iniciativa van afirmar que esperaven uns 1000 votants i finalment en van participar uns 600, 300 persones menys que a l’any 2003. El que resulta si més no curiós, és la incorporació a la llista de Núria Garriga, que ni tan sols era candidata a les primàries i ha obtingut vots. Un altre fet curiós és que els candidats a la llista han obtingut més vots que el propi cap de llista fet que hauria de fer reflexionar els eco-socialistes.

El toc gastronòmic l’ha posat la CUP. L’èxit de la seva calçotada popular ha resultat indubtable i és que varen assistir més de 100 persones, algunes d’elles fins ara afns a ERC. Mentrestant, en Puntas, pensant més en la calçotada de la competència, organitzava una trobada al Local que va passar sense pena ni glòria.
Acte de presentació del Xavi Paz com a candidat

El bany de masses se’l va endur l’alcaldable socialista, Xavi Paz. En una mostra de la capacitat de mobilització del PSC molinenc va aconseguir omplir el foment amb 400 persones en un acte amb pica-pica inclòs. Paz va ser el protagonista d’un espectacle típicament socialista, d’aquells que fan agafar falsa seguretat als seus candidats.

Seguirem explicant-vos l’actualitat a Tomàquet Moliner.

Comments:
L'Arcas va anar a votar amb el cotxe de la guardia urbana?
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya