10.2.07

Ivan Arcas va a un dinar de partit en un vehicle de la guàrdia urbana

Sorprenent, però cert. Amics de Tomàquet Moliner, tal com publica el diari electrònic e-noticies, Ivan Arcas (IC), l'actual alcalde de Molins de Rei i candidat per Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei, fa servir el cotxe de la guàdia urbana per acudir als actes i dinars del seu partit.
Cliqueu aquí per llegir íntegrament l'article i per veure les imatges del cotxe de la guàrdia urbana de Molins de Rei aparcat al reservat de l'Hotel Gallery de Barcelona.

Comments:
Pues no os perdais la notícia que apareció publicada el viernes 2 de febrero, en diversos períodicos (El Far, El Llaç......) donde un ex jefe de la policía local de Molins de Rei denuncia al Alcalde por mobbing’


El Inspector de la Po­li­cía Local de Molins de Rei, jefe del cuerpo desde 1992, ha interpuesto una denuncia contra el Ayun­ta­miento por mobbing (aco­so moral en el trabajo). Según ha podido saber EL FAR, la denuncia se ha interpuesto en el juzgado contencioso-administrativo número 9 de Barcelona contra el concejal de seguridad ciudadana, Enric Franch, ya que fue con la entrada de éste en la concejalía cuando, presuntamente, Molina comenzó a padecer la situación de acoso.
El magistrado juzgará la posible irregularidad de la Resolución de Alcaldía de Molins de Rei, de fecha 21 de julio de 2005, que cesó a Molina como jefe de la Guardia Urbana de la ciudad, destinándolo a realizar tareas de responsable técnico del Plan de Seguridad Local y Protección Civil. Una tarea que no le correspondería realizar en función de lo que establece la ley 16/1991 de 10 de julio de las Policías Locales de Catalunya, y que motivó la denuncia de Molina, que consta de 34 páginas en las que describe varias situaciones de fustigamiento psicológico en su puesto de trabajo.
A la espera del juicio, que debe celebrarse en octubre de este año, Mo­li­na, licenciado en Derecho y adscrito al Colegio de Abogados de Barcelona, lleva lleva casi un año de baja psicológica.
Por su parte, el Ayuntamiento de Molins de Rei ha declinado hacer declaraciones sobre este tema. Fuentes municipales consultadas por EL FAR aseguran que “éste es un tema propio de las relaciones entre trabajadores y empresa, un tema delicado en el que se está trabajando y sobre el que no nos pronunciaremos por respeto al trabajador y con el objetivo de poder hacer las gestiones oportunas de manera satisfactoria para ambas partes”.
 
L'Ivan amb un cotxe de la guàrdia urbana mentre la seguretat ciutadana va com va.

No hi ha dret!
 
quines ganes de tocar el que no sona, el xavier rius d'e-noticies.com. l'alcalde utilitza com a vehicle oficial un de la guàrdia urbana acompanyat d'un agent de la mateixa prop de la seva jubilació -del guàrdia, no del cotxe-. quan montilla -o abans maragall- anaven a Nicaragua, no deixaven el cotxe oficial i agafaven el seu, no? no siguem hipòcrites. el cotxe oficial serveix per acompanyar el càrrec electe durant la seva agència diària. o què passa, que el que és bo per montilla o maragall, no és bo per arcas?
 
Tan ecologistes que són! Podria haver anat en transport públic, com fem els altres!!! És un ecologista barato!! A més segur que no va pagar zona blava perquè està mal estacionat!! QUINA BARRA!!!
Això ho diran a la TV Molins?
 
Crec que la diferència entre un cotxe oficial i un cotxe de la guàrdia urbana és molt clara.

I a Molins no hi ha cap polític que disposi de cotxe oficial. De moment...
 
Espero que el llaç reculli la informació i li dediqui l'espai corresponent. A veure si tenen daixoncis per a publicar-ho...
 
ivan este coche es aquel que se le canvio la luna porque un guardia pego un tiro dentro el.

no fue en la calle verdaguer en medio del pueblo pegando tiros ni en el oeste macho.
 
EL Llaç no publicarà res perquè la germana del director, està a les llistes d'Iniciativa. Per això els hi estan fent la pilota tan descaradament. Igual el senyor Ferrer vol substituir al Sr. Barragan com a cap de comunicació municipal. En aquests moments tots dos fan la mateixa feina de propaganda barata a Arcas
 
Per favor, deixem-nos de comentaris que no aporten res i comencem a parlar en propietat..., amb els viatges em topat..., que es vagi en vehícle oficial a un lloc no és per tant, el preocupant és quan es fan viatges a la Xina o Mèxic per part de diversos càrrecs,i no només,al que tots els comentaris fan esment, inclús d'algun regidor/a que ha anat ha recollir un nen/a en adopció a l'estranger, m'agradaria saber si amb diners públics... i es clar, de això no se'n parla...
 
què passa, no interessa al tomàquet publicar els comentaris del altra dia referents als viatgets dels polítics de torn? o és que també teniu color i alguna subvenció?...vaja filtre,sou uns "piltrafillas".
Si no es pot comentar clarament la opinió, no sé perquè està aquest blog, diferent seria que entressim en insults, això si és reprobable.
 
Més els valdria a qui defensen tant al "personatge" del ex cap de la policia, que es fixin més quan en el seu temps aparcava a la plaça del mercat en zona blava el seu vehícle sense pagar, i de com l'han col.locat de florero tot aquest temps cobrant el mateix sou,és (per agafar-s'hi)mantenint així una despesa innecessària que paguem tothom.
 
Anem millorant tomàquet, però falta un comentari anterior de referència en respecte al tema ex cap de la pol local,qui és l'ANGEL? QUI EL DIMONI? en el tema "mobbing" i altres...
 
Sí, sí. A veure quan publiqueu les opinions que he escrit en més d'una ocasió.
No insultava a ningú, però deia coses clares en relacio a aquest bloc.
 
Amic Marc, sabem que ets un lector molt fidel al nostre blog i et tenim un gran apreci.

Tomàquet Moliner publica tots els comentaris fets des del respecte i no des de l'insult i així ho seguirem fent.

Si no et sembla bé la feina que fem, senzillament no entris al blog. Hi ha altres confidencials de gran nivell com els que especifiquem a l'apartat de "més confidencials polítics", tot i que ens sabria molt greu perdre lectors tan fidels com tu.
 
Tomàquet, que et passa?, encara no has decidit que pots fer amb l'artícle que es va escriure fa uns dies en referència al ex cap de la guàrdia urbana que parlava del mobbing per a éll, clar, i dels maltractaments de gènere d'éll?, i de les paranoies envers els altres? publica-ho home! no et tallis, si es dona informació, que sigui bona !
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya