7.2.07

IC-ENMdR, a tot gas!

El passat dia 21 de Gener en un multitudinari acte que va comptar amb unes 170 persones, es van presentar els candidats de les primàries d’Inicitiva.

Està claríssim que els eco-socialistes van molt forts fins al punt que aquest any a la Fira de la Candelera, van desplegar efectius i van muntar un estand a més de
“l’àpat de debò” que per cert, sembla que no comptava amb els permisos de manipuladors d’aliments “de debò”, com la resta de “xiringuitos” i com exigeix la llei.

Tot i així, els
d’IC-ENMdR va molt forts i intentaran arribar a la majoria absoluta al consistori per no haver de dependre dels pactes amb altres formacions i per tant, no haver de cedir l’alcaldia.

El que està clar és que entre que segueixen una línia estratègica sòlida i que la resta de formacions només improvisen, les municipals 07 estan suposant a IC un autèntic passeig que segur que els hi donarà fruits ben merescuts!

Comments:
No els hi feu pujar l'ego home!! si això és anar a tot drap, malament!!!
 
A tot gas??? si vaig anar i en prou feines arribaven a les 90 persones. I són els de sempre els motivats!! Per a mi va ser un fracàs. Tenin l'alcaldia, 4 anys de govern i fer-ho un cap de setmana. Haurien dhaver rebentat de la gent, però clar això de les primàries ja no s'ho creu ningú, i a sobre han presentat a la meitat de gent que fa 4 anys...

Això és un frau!!!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya