6.2.07

Cristina Olivé, la candidata per CiU d'un altre partit, passa a l'acció

Amics de Tomàquet Moliner, com dèiem ahir, la pluralitat de CiU va en augment amb la incorporació de Casals (CiU) i la nova llista.
Ens explicarem: la candidata Cristina Olivé (foto) (PACMA i CiU alhora) va començar a deixar empremta a la formació molinenca en el seu darrer butlletí, "Parlem-ne", on es va dedicar una plana sencera als coloms (que tants problemes li estan donant a Ivan Arcas (IC)) i a altres bèsties molinenques.

Lloem aquest esperit de protecció dels animals que Olivé ha importat del PACMA a CiU i els animem a seguir en aquesta línia.


Si cliqueu aquí, al final de la plana trobareu a la Cristina vetllant per la protecció d'alguns animals, fet que l'honra. I si cliqueu aquí, podreu veure els passos per afiliar-vos al PACMA.


Felicitats Cristina i endavant CiU perquè tanta plataforma ecologista arribava a cansar. Ara és l'hora del animals!

Comments:
Perquè no publiqueu totes les opinions???
Sou uns censuradors!!!!
 
Ara sembla que tots els defensors dels animals de la vila són de CiU. Caram. L'ajuntament no va aprovar per tots els partits escepte el pp sobre la ciutat amiga dels animals?? Ara que no em vinguin aquest convergents de supermega ecos, perquè per això ja n'hi ha d'altres que es diuen ecos de debò. I dos no en volem!!!
 
Si ets tant llest/a, podries dir quins són els ecos de debò??? els que han convertit totes les zones que ens quedàven en ciment?? els que assessinen els coloms??? els que fan desaparèixer els gats i menteixen dient que estan tots adoptats??? els que junt amb el PSC es van abstenir en la votació sobre "ciutat amiga dels animals"??? els que han destruit els aiguamolls??? els que fan desaparèixer gossos amb microchip i després diuen que no en saben res??? els que ténen com a cap un alcalde que té la poca vergonya de fer conya i mofar-se dels sentiments de les persones sensibles??? doncs ja m'hi c... amb els ecos de debò!!!!!!!
 
Voldría saber quan cobra per per "peça" capturada aquest tal "Cristino", si hi han pebrots, que ho diguin... i que en fan d'aquests animals...,segur que vulneren totes les mateixes lleis de protecció que élls mateixos imposen... us sona la paraula "eutanasia"?
 
És clar, ara tothom calla.
Sembla ser que aqui només escriuen gent polititzada...,llàstima.
 
On sou els ecos de tots els partits!! perquè per aqui no es veu res,deu ser perquè sabeu que hi ha prou veritats en els comentaris...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya