5.2.07

CiU presenta una candidata d'un altre partit

El gran pas que ha fet CiU amb la renovació del cap de llista és indubtable. La gran expectativa que Joan Ramon Casals està generant no ha resultat suficient pels convergents molinencs que no contents amb això, s’han obsessionat en seguir presentant novetats a la seva llista electoral. I així han anat les coses...
Convergencia i Unió ha fitxat a una activista del PACMA (Partit Antitaurí Contra el Maltractament Animal) que tota soleta va fer campanya a la Vila a les anteriors eleccions autonòmiques.

Això és participació i pluralitat i no el que fan altres partits!

Comments:
Déu n'hi dó amb aquests del PACMA (segurament el partit polític que més va enmerdar la vila amb adhesius i cartells que encara avui hi ha penjats), quina poca confiança per la seva candidatura, i quines ganes de tocar mamella!!!
 
participació de que?? pluratitat de que??
ja sabeu que gràcies a vosaltres i a MR la ficaran de tres quan no hi anava pas?

gràcies a tots dos per fer-lis la publicitat gratuita.
 
Potser si encara hi han cartells penjats és perque problablement l'ajuntament no hagi estat capaç de fer la seva feina...no?
 
Boníssim! "si encara hi han cartells penjats és perque problablement l'ajuntament no hagi estat capaç de fer la seva feina"

Des de quan l'ajuntament ha de retirar (i per tant pagar-ne) la propaganda electoral dels partits?

Ànims a Tomàquet moliner i a tots els animals i bestioles de Molins, que su us han de defensar des de CiU ho teniu molt magre!
 
bona resposta!!
 
"Des de quan l'ajuntament ha de retirar (i per tant pagar-ne) la propaganda electoral dels partits?"

Aquesta sí que és bona!!!, els punts d'informació són propietat de l'ajuntament i per tant a ells els pertoca fer la neteja amb el personal que paguem tots els molinencs.
 
Ara aquests de cyu van d'ecos... si ja es veu que els vots ecos de debò a molins són ecoconvergents. Pobre noia, l'han ven enganyada!! Mira que es bona noia i eixerida, però segur que des de barcelona un cop passin les eleccions la deixaran fer coses??
 
L'autor ha eliminat aquest comentari.
 
Aclariment: Cristina Olivé no es aquesta noia rossa de la foto. És la de la notícia superior.
 
Ostias quina credibilitat que teniu!!!!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya