11.1.07

Una altra molinenca a la Generalitat

Tomàquet Moliner (TM) ja ho va anunciar: Aïna Surià serà la tercera a la llista d'ERC per a les eleccions municipals i així ha sigut.

Curiosament si fullegeu el DOGC del dia 5 de Gener veureu publicat el nomenamet d'Aïna Surià com a nova responsable de Relacions Institucionals de la Secretaria de Joventut amb un sou anual de 51.844 euros, que no està gens malament.

La carrera d'aquesta republicana molinenca ha estat meteòrica doncs ha passat d'ocupar llocs testimonials a les llistes d'ERC a ser una de les figures més important fins al punt d'ocupar el número 3 a les llistes d'ERC-AM a la Vila i a tenir llocs de responsabilitat al govern de José Montilla.

Desitgem sort a aquesta vilatana i molt d'encert a la seva gestió

Comments:
Felicitats Aina!!
 
S'ho ha guanyat a pols.
Molta sort en la teva carrera professional.
 
aquesta republicana no crec que guanyi més que els socialistes, no? A que ve posar el seu sou si és un sou oficial igual que el dels socialistes?
 
Segur que no us heu equivocat en el sou? Una altre petita relliscada de TM. Perquè el poseu? No crec que guanyi això. Quasi cap alt càrrec de le gene no ho cobra. I... què més dona??

Realment sí que sou rumologistes!!
 
Hola. Fa temps que conec a la Aina i m'analegro moltíssim per aquest nou càrrec i per ser escollida número 3 de les llistes de molins.
Una molt bona aposta per esquerra a molins per present i futur.

Sort Aina.

Josep B.
Un manresà des de València.
 
El sou serà el que marca la llei, amb això no hi ha "màfia possible".
La carrera és meteòrica si nomçes es mira des d'un punt de vista local, però l'Aina fa temps que treballa en la JERC, l'evolució és lògica.
 
Perquè no parleu dels vostres companys socialistes que estan repartits per tota l'administració pública i publiqueu els sous?
 
Molta sort a l'Aina. Honestedat, treball i rigor són els adjectius que millor la defineixen.
 
Això! això! què es publiquin tots els sous, però des-de els càrrecs intermitjos...
 
No parlem de sous que això s'en va de mare... els polítics de 2ªb en après molt bé el lema de l"E'Too",córrer com un negre i fer carrera,per cobrar com un blanc...
 
Encara li queda molt a aquesta nena per cobrar lo que cobren els DOS INSPECTORS DE POLICIA DE MOLINS

L'VAN ELS TE BEN PAGATS.
 
Ahir vaig trucar a l'aina a quarts de nou del vespre i estava en una reunió. Segur que preferiria cobrar menys i viure "com un blanc".

Em sembla molt trist que només es publiquin en aquest i en d'altres webs, amb afany no sé si de perjudicar o d'erigir-se com justiciers emmascarats, certs sous. No cobren altres polítics moliners? Socialistes, ecopijos, convergents...?

Crec que si hi ha una persona digna de treballar a la generalitat, aquesta és l'aina perquè, a més de ser ua persona sobradament preparada, és ua persona immensament metòdica, ordenada i treballadora.

Felicitats aina!!
 
Segurament, però cobra 60mil euros. Això és un fet.
 
L'Aina és una gran treballadora i millor persona, ha tastat la cara més amarga de la política però no ha defallit.
Endavant Aina, al teu costat, com sempre!
 
No et fot !! Igual que molts dels trebelladors de l'Ajuntament... i no cobren 60.000e, ah! i tant digne és traballar d'escombriaire i tenir un bon sou, com d'estar a la Gene..., ho has definit molt bé, no hi ha justícia social, i tampóc es vol perjudicar ningú, és una reflexió per a tothom...tot i així,posem sempre per endavant un somriure...,salut,xampinyonet,t'agraeixo el teu estil educat.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya