3.1.07

La manipulació d’Arcas

Tots els partits, excepte Iniciativa a Molins de Rei, estan a disgust amb els mitjans de comunicació locals. Concretament amb dos que depenen directament de l’Ajuntament: MolinsTV, la televisió pública molinenca, sobre la qual parlarem un altre dia i el Casa de la Vila, la revista d’informació municipal.

La maquinària de comunicació de l’Ajuntament, inclosa aquesta darrera publicació, està dirigida pel Sr. Gabriel Barragán que en el mandant anterior treballava per l’ex-alcalde de Sant Feliu, Àngel Merino (IC). Aquest individu, tutelat per l’Alcalde Arcas, fent honor al seu cognom, està fent amb els medis locals el que ningú s’havia atrevit fins ara: monopolitzar els mitjans i posar-los a disposició de qui li dóna de menjar: Ivan Arcas i Iniciativa.

Un exemple d’aquesta burda manipulació és l’últim número del Casa de la Vila on sembla que és més important que el Sr. Saura li doni un premi a l’alcalde de Molins de Rei (fet que ocupa mitja portada) a que la Generalitat realitzi una inversió de 10 milions d’euros a la Vila o a que el Molins tingui una nova llar d’avis, que queden relegades a l’interior.

A més, com ve sent habitual, si comptem el número de fotografies, l’Alcalde Arcas (Iniciativa) suma 17 fotografies front les 3 fotografies que suma el primer tinent d’alcalde, Víctor Puntas (ERC). Una proporció d’escàndol a la qual se suma el fet que
a una de les notícies es “ninguneji” als regidors republicans.

El que és indignant és que un alcalde dit d'squerrs es dediqui a aquest joc brut i a aquesta manipulació. El més curiós de tot és que el Sr. Gabriel Barragan, va ser nomenat com a càrrec de confiança per dirigir la informació municipal pel Sr.Víctor Puntas (ERC) durant el seu breu pas pel "tro" molinenc (alcaldia), mentre Arcas pagava la pena per haver perdut els comicis electorals. Paradoxes de la vida...

Comments:
El qui ha escrit aquest article se li nota el ramalasso sociata fins el moll de l'ós. A veure si tenim una mica més de dignitat professional, home!!
 
Ptser és mentida el que es diu? He estat mirant el casa de la vila i no es diu res que no sigui veritat. La importància de les noticies publicades al casa de la vila s'hauria de valorar pel resó o la implicació que aquesta tingui amb els ciutadans de Molins de Rei i no valorant únicament on l'Ivan Arcas estigui més be. Com a vilatà, m'interesa molt més la llar d'avis que construirà la Generalitat a MOlins. Encara que, la foto de la Carme Figueras a la portada fa bastant més mal que a la pàgina 10, oi? No si no son tontos, ni el Barragan ni l'Ivan
 
A què ve ara ficar-se amb un professional com el Gabriel Barragan? La feina dels assessors de comunicació ja sabem quina és, tots els càrrecs electes importants en tenen i tothom la valora com a necessària. El Gabi va treballar amb en Merino però també amb en Vázquez, fins que el van destituir. Igual encara hi seria si no l'haguessin despatxar. Aquests comentaris contra els professionals no diu res de bo de qui els publica.
 
Quins professionals hi ha en aquest ajuntament eh, el de personal? parlem d'ell?
els del MAT? je je
els de la Guàrdia Urbana? je je
els del Poliesportiu? jajajjajaaj
Aquest ajuntament està le de pilotes, professionals poquets nen molt poquets.
 
la manipul.lació de MTV és de jutjat de guàrdia, no la penso veure més!!!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya