22.1.07

La Carme Figueras NO serà la candidata socialista

Fonts molt properes al PSC han confirmat a Tomàquet Moliner que Carme Figueras no torna a repetir com a candidata socialista a la Vila.

Sembla ser que el PSC a Molins de Rei està en ple procés d’elecció de candidat i pel que afirmen les nostres fonts, els socialistes aposten per la renovació i el canvi. Les mateixes fonts ens comenten que aquest procés ve forjant-se des de fa molts mesos però els dirigents locals no havien volgut “despatar l’olla” per les múltiples tormentes polítiques durant l’etapa del President Maragall.

L’aposta sembla prou clara: el PSC vol canviar la seva cara front el projecte desgastat d’Iniciativa a la Vila on l’eco-candidat, Ivan Arcas, concorre als comicis essent el regidor que més anys porta al consistori molinenc i havent estat alcalde en dues ocasions sense haver guanyat mai les eleccions.

El paper de Figueras en aquesta nova etapa serà d’elevada rellevància, doncs no només passarà el testimoni d’un cartell electoral sinó del llegat valuós que suposa ser el partit més recolzat a Molins de Rei.

Molta gent afí al projecte socialista s’està plantejant si canviar el candidat suposarà un error per a la formació molinenca tot i que a la Vila s’ha demostrat que no és obligat guanyar les eleccions per ser Alcalde (sinó que li preguntin al Sr. Arcas o al Sr. Puntas).

El que sembla clar és que els socialistes molinencs no volen fer massa soroll (veiem si això els hi passa factura!) i que volen tenir “la fiesta en PAZ
”.

Seguirem informant.

Comments:
Que sapigueu que iniciativa té una enquesta que els ditua a dos redidors de la majoria absoluta!!
 
Dons per estar al govern no el rentabilitcen, ara els falten tres per la majoria absoluta els mateixos que el PSC, de totes maneres l'Ivan no necessita guanyar les eleccions per ser alcalde, perque mai les ha guanyat.
 
i a un tercer que cal tenir en comte i que se segur que aniran forts.. no oblideu a CIU
 
Ostres sembla que en joan ramon casalsha omplert la xarxa de missatges d'automotivació, fent veure a la gent que ciu està viu a la vila!!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya