31.1.07

I al final... van tenir "la fiesta en PAZ"

Tomàquet Moliner va anunciar el passat 22 de Gener que Figueras no seria la candidata del PSC i que Paz seria l'alcaldable socialista i així ha sigut.
Les reaccions a aquest fet no s'han fet esperar. L'assemblea socialista a Ca N'Ametller sembla ser que fou massiva. Fins i tot en Xavier Montserrat (ERC) va treure breument el cap ver veure què es coïa.
Davant de la unitat mostrada pels socialistes, certs sectors d'Iniciativa, comencen a mostrar-se nerviosos i preocupats per la gran empenta amb què Paz ha irromput a la carrera per l'Alcaldia. I és que el seu toc de frescor i proximitat pot fer molt mal als comunistes molinencs.
Per altra banda, el triomfalisme sempre ha jugat males passades als socialistes molinencs i pel que es veu no acaben d'aprendre la lliçó.
La batalla està servida i la podreu seguir a Tomàquet Moliner.

Comments:
tens rao en que no aprenen dels errors. Però això de comunistes molinencs està escrit amb rancunia i falta de respecta.
Per començar iniciativa no té res a veure amb el comunisme del segle passat. també vosaltres (dic vosaltres perquè ho feu des de can psc) heu mamat d'aquest coomunisme. I teniu dirigents que surten del psuc.
Si us plau no malgasteu energies d'aquesta manera.

Pep, La granja
 
Des-de la granja amb carinyo... potser sortiràs com a candidat... però com no cuidis aquesta arrogància i el tarannà de sobrat que demostres amb alguns ciutadans,el més fàcil es que per contes de aportar frescor, recollis oli, més del mateix no, si us plau !!
 
Ànims Xavi! Sembla que els poses nerviosos! Força PAZ!
 
Em sap greu, però de nerviosos res veí de la granja,i perquè ho sàpigues no i tinc res a veure amb política,potser tú si que hi ets ficat...
 
Llàstima que en aquests medis no s'hi expressi més gent de la ciutadania que no tingui color per poguer donar opinions sense cap interès polític..., deu ser perquè aquests temes no interessen ningú.
 
A tu, anònim: esteu més nerviosos del que semblava je je je. Ja sabem que menjar les botifarres cuites del Sr. Carrasco no és estar ficat en política, home! Et recomano tranquilitat anònim.
 
Sembla que segueixes sense entendre res... no conec cap Carrasco i fixa't bé, que diuen els comentaris anteriors, de segur que ni em conèixes...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya