16.1.07

El PSC segueix sense candidat

Un cop descartat l’últim “bulo” que corria per la xarxa, els potencials alcaldables dels socialistes molinencs no paren de créixer. Després que el nou i discret President de la Generalitat, José Montilla no renovés la seva confiança en la Carme Figueras i li pengés el cartell de “disponible” per a l’alcaldia, varem veure com el Cesc Casellana era cesat com a director general del Server Català d’Ocupació.

Si a això sumem la sortida massiva dels socialistes al ciberespai (Miguel Zaragoza, Carme Figueras, Xavier Paz, Ferran Espinosa, José Manuel Campesino, Esther Espinosa, Pilar Guzmán, Jordi Espinosa, Joan Barrios) tot sembla pensar que tenen massa nuvis i núvies per a encapçalar la candidatura pel que la lluita pot ser dura.

Però ¿qui serà el candidat? Ara mateix sembla ser un lloc incòmode doncs segons una enquesta que està elaborant algun partit del govern, els d’Arcas no ho tenen malament a les properes eleccions.

Comments:
bulo???? em sembla que els de molins reials no anavem massa malament i ho sabeu. com també sabeu que heu despatxat a castellana. perque no l'heu deixat agafar el relleu de la carme???
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya