17.12.06

Convergència i Unió ha triat aquesta setmana Joan Ramon Casals com a candidat a l’alcaldia de Molins de Rei. Sembla ser que aquest cop els convergents molinencs estan disposats a entrar en el joc i aposten per un pes pesat amb perspectives de futur.
Veurem si l’aposta funciona i si facturen a en Joaquim Martí gràcies al qual CiU ha tret els pitjors resultats de la seva història a la Vila.

Comments:
A que ve aquesta correcuita fent aquest article??
feia molt de temps que no escriviu res de res... mmmm.... penso malament d'aqest blog.... no sereu propers a algun color polític que far olor de roses??? nosé, nosé...
 
Hola! No hem escrit res per problemes tècnics. El mateix ha ocorregut amb altres blogs molinencs. Ho lamentem.

Nosaltres volem el millor per Molins de Rei i denunciarem el que no ens agradi faci olor a roses o a ocupes o a qualsevol altra cosa.

Seguirem actius si la tecnologia no ens ho impedeix!

Gràcies per la teva fidelitat company!
 
JAJAJAJA que malament que estan aquests de ciu a molins. Donen ales als iniciativus.
 
Felicitats Joan Ramón!!! Has fitxat un grup de gent jove i amb ganes de fer coses bones, amb la teva experiència, juventut i més que contrastada preparació, Convergència a Molins de Rei recuperarà el lloc que es mereix. El Joaquim Martí és el millor regidor que córrer per l'Ajuntament, al menys és honrat, cosa que no es pot dir de la resta que són pitjors que la mafia russa. A veure si guanyem i podem estirar la "manta" d'una vegada, que hi trobarem molta merda segur!!
 
Llastima que que el teu número dos no estigui a la teva alçada;
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya