24.12.06

Adéu Hortènsia !!

ERC ha decidit agrair els serveis prestats per l’actual regidora de la formació independentista i ha decidit que no repeteixi al seu càrrec. La regidora de Solidaritat de l’Ajuntament de Molins de Rei, ha patit ha patit la insolidaritat de l’eix “Puntas-Montserrat” al qual sembla ser que no encaixa, com ja passava amb el regidor Òscar Navarro.

La que sí sembla encaixar (de moment) és Aina Surià. Surià és una versió republicana decafeinada de Carme Figueras doncs fou la número 29 per les llistes del Parlament de Catalunya al 2003 i la número 42 al 2006. Segons algunes fonts, podria situar-se a la tercera posició de les llistes municipals.

Tot fa pensar que els republicans puguin revalidar els seus tres regidors a Vila tot i que ERC tingui les previsions d’incrementar la seva representació (ja veurem si el PSC i IC els hi donen permís...).

El següent membre d’ERC a les llistes podria ser un tertulià de Ràdio Molins de Rei que actualment debat els dimecres al matí amb membres d’altres partits, entre ells, el flamant candidat de CiU, Joan Ramon Casals.

Seguirem informant.

Comments:
Ay que joderse...!
 
La Hortènsia ha fet molt bé la seva feina. I per cert, a veure si us informeu millor i pareu de dir mentides i expliqueu les veritats. Cosa que us costa molt.
Aquesta regidora no ha patit mai la insolidaritat ni de puntas i de montserrat i de ningú a l'ajuntament. Simplement no pot compaginar la seva trajectòria professional amb la de regidora. I res més.
A veure si us fixeu més amb els vostres companys de molins reials, almenys ells contrasten la informació.
 
Sí (snif snif) Pogra Hortènsia... Quina llàstima que per qüestions d'incompatibilitat ERC hagi de perdre aquesta gran promesa de la política molinenca!! Aquesta font de carisma! Aquesta persona de la Vila de tota la Vida (va néixer a Sant Sadurní...). Quina llàstima que ERC no pugui disposar d'un element clau per a mantenir els seus 3 regidors, com és HOSRTÈNSIA RÀFOLS!!!

Com sempre, el meu confidencial preferit, Tomàquet Moliner, ha donat la notícia (és obvi). EL que haurieu d'haver dit, Tomàquets és que ERC defenestra als seus regidors: ja van dos en dos anys. (Vigila Xavi Montserrat!!!). jejej

Ànims Tomàquets!
 
Quan dius que Molins Reials contrasta les notícies, ¿no et referiràs ala publicada fa uns mesos on deia "Ja tenim l'alcaldable socialista" referint-se a en Marcel Prunera? Vols dir que ho van contrastar massa,... Ai ai ai, quines patinades!!!
 
Què ha fet la Hortènsia? Bé, qui és la Hortènsia? Si l'Oscar Navarro va fer encara més que ella (que ja és dir!!!)
 
... dicen que el miguelito zaragoza la sustituirá.
 
SEMBLA QUE LA FORMA DE SER DEL TALLACARRERS ÉS FORÇA DICTATORIAL, EL PUNTAS ES VA TALLAR EL CARRER FASSINA QUANT VIVIVA ALLÀ I ARA ES TALLA EL MARIONA.
QUE NO LI AGRADA EL TRÀNSIT AL VOLTANT DE CASA SEVA????
 
Bueno la Hortènsia se nos va. Pero espero que vuelva gente nueva con ganas de trabajar para molins i para su gente. Concejales com el Xavier o Víctor hacen falta en Molins. Todo i no simpatixar mucho con sus colores, me parecen que han hecho muy buen trabajo para todos los ciudadanos.
Animos.
 
Hortènsia sort en al teva carrera professional i tranquils que us votaré.

Sandra.
 
És evident que aquesta persona no té talla política, no per això,els mateixos que dominen la "trama" dels republicans li han fet el "llit" com es sol dir en termes esportius.Aquesta gent, com quasi tots que es posen en aquests afers no tenen ni educació cap els seus propis empleats, ni tan sevol els mínims "estétics", i es comporten tanmateix com autèntics depredadors camaleónics que no dubten en fer el paripé quan els convè sobretot quan van acompanyats d'alguna altre persona.
 
Bé noia,t'has descobert!! la teva "ximpatia" cap el Xavier Montserrat no és gratuita, i ja no dic la de partit, segur que a "tú" et fan falta, i potser t'endollen a treballar en un bon lloc com passa quasi sempre, no en va ets la seva novia, això si,ànims!.
 
Quanta ràbia acumulada que teniu. Vosaltres no teniu humanitat. Pareu de criticar i menysprear a una persona admirable, amable i treballadora. Perquè no us feu una autocrítica?? es que sou perfectes???
 
TM = PSC.

Per a qui treballeu? per a Figueras, Zaragoza, Castellana....
 
quan es fa referència al "bé noia"del usuari anónim es refereix al escrit amb pseudónim de Javier Peña que per no simpatitzar gaire valguem Deu..., potser és del BNGA... o sigui que de ràbia res de res,hi de donar classes d'humanitat tampóc ja que en cap moment és refereix a l'Hortènsia. Si la "pleve" sabés moltes coses...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya