7.11.06

PSC: Partit Sense Candidat

Segueixen els dubtes sobre qui ha de ser l’alcaldable socialista a la Vila. A aquest pas, el PSC enlloc de dir-se Partit Socialista de Catalunya es dirà Partit Sense Candidat.

Algunes fonts sembla que apunten a un independent molt ben vist a la Vila per guanyar la batalla de l’Alcaldia, que els socialistes no donen per perduda. D’altres penses que la llista l’ha d’encapçalar algú de l’aparell per tal que no passi el que anys enrere van patir i els va portar a perdre l’alcaldia en tan sols un mandat.

Tot està obert i sembla que hom està fent mèrits per encapçalar la llista socialista: Cesc Castellana, Pepita Catasús, Joan Barrios, Manel Monllaó, Conrad Felip o Xavi Paz són alguns exemples però, qui serà l’independent?

Sembla que aquesta informació només la coneix l’actual cervell de la operació vermella a Molins de Rei: Miquel Zaragoza. Fonts afins a Tomàquet Moliner ens diuen que Zaragoza té la jugada pensada però no vol fer-ho públic tot emulant les estratègies implantades pel tot-poderós Secretari d’Organització Socialista Josep Zaragoza.

Tampoc no s’ha descartat que torni la Consellera Carme Figueras i que posi fi a aquesta estratègia que pot sortir molt cara als dirigents locals i al seu “capo”.

Comments:
Sembla ser que alguna cosa de veritat ha d'haver en aquest assumpte, ja que en parlen dos blogs.
A veure quan ve el llop de les desacreditacions i que no llegeix cap diari....
 
... això més que tomàquet moliner sembla "Aquí ahi tomate"... què en sou d'horteres i que poca idea teniu nens.

No l'encerteu ni del dret
 
Jejejejeje
Sembla que a Can Sociata estan moooooolt nerviosos.
Potser és que els confidencials Tomàquet Moliner i Molins Reials, deixen entreveure les vergonyes de casa seva i s'hi diu més d'una veritat!
Potser que en lloc de perdre el temps mirant de desacreditar aquests blogs, intenteu trobar un substitut/a a la fantàstica exconsellera. Si, si, aquella que es va abaixar els pantalons quan va tenir problemes al Congo!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya