12.11.06

Mercat Municipal: Puntas i Arcas a punt de perdre una altra subvenció

Tomàquet Moliner va informar de la pèrdua d’una subvenció de la Diputació de Barcelona per un import de 150 milions de pts, destinada al Mercat Municipal. Segons hem pogut saber, hom està fent l’impossible per solventar aquest error de principant de l'alcalde Ivan Arcas (IC) tot i ser el regidor que més anys porta al consistori municipal.

Doncs bé, encara que sembli mentida, ara li toca el torn als dos milions d’euros que va aconseguir ERC a Madrid pactant amb el PP, IC i CiU als pressupostos generals de l’estat i que va anunciar "a bombo i platillo".

Segons ha pogut saber Tomàquet Moliner, fa pocs dies, una delgació molinenca es va desplaçar a Madrid (per cert, l’Alcalde no va anar, perquè va preferir fer-se una foto amb la Consellera de Salut, Marina Geli, que visitava un centre mèdic privat molinenc).

La comitiva molinenca va anar a veure a un director general per sentir que la subvenció no vindria a Molins de Rei ja que els partits que havien fet l’esmena, s’havien equivocat de partida i la van col·locar a inversions enlloc de col·locar-la a subvencions, que era on tocava.

Però les sorpreses no s’acaben aquí: un cop finalitzat el termini de presentació d’esmenes, només CiU i ERC l’han presentada. Els socialistes, com que són govern, no presenten esmenes als seus propis pressupostos. Però i Iniciativa? Perquè no va presentar l’esmena? La primera versió és que no volen que vingui la subvenció i així culpar als socialistes molinencs. La segona versió és que volen deixar en evidència al Víctor Puntas (ERC), regidor del Mercat, per tal que no li faci ombra a l’Ivan Arcas (IC).

El joc polític ha volgut que el PSOE pacti els pressupostos amb PNV i Coalició Canària pel que si s’ho proposen, tombaran l’esmena i els diners no vindran.

Conscients d’aquest fet, es va incorporar a la comitiva molinenca a Madrid, el taló d’Aquiles del govern municipal: el regidor socialista Cesc Castellana. El govern municipal li ha demanat ajuda i en Castellana sembla ser que s’ha coaligat amb el propi Puntas per aconseguir que la subvenció vingui a Molins de Rei.
Castellana ha mogut cel i terra per tal que el PSOE recolzi l’esmena (cal recordar que fou ell com a regidor, qui va començar aquesta reivindicació). Castellana ha trucat a la porta de la Ministra d’Habitatge, de la Consellera molinenca Carme Figueras i de la sots-presidenta del Congrés, Carme Chacón.

Sembla que finalment la cosa sortirà bé i salvarà al govern municipal de perdre la segona subvenció milionària en qüestió de tres mesos.

Comments:
Castellana passa d'ells! Perquè els hi salves el cul al Puntas i al l'Arcas! Són uns gestors patètics! L'únic que saben fer és fer-se la foto! Quina llàstima de gent. No es mereixn ser on són.
 
Qui estima la vila no es queda a casa a fer-se la foto. En Víctor i en Castellana han actuat bé. En canvi l'Arcas, res de res. Un 0!!
Ja no el torno a votar! apa que n'aprengui!
 
Sí. En Victor ha fet el possible i ha buscat bons aliats. Seria bo un govern d'ERC i PSC: ERC donaria el toc de frescura que Molins necessita i PSC la part tècnica i l'experiència que els d'ERC no tenen. Seria bo pels molinencs.
 
Què fort! Mira que són inútils els d'Iniciativa. Igual els diputats estàven a un dels guisos populars d'en Carrasco. Penós...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya