15.11.06

L’Ini-Socialisme molinenc

Quelcom està passant a la política molinenca. El joc d’aliances ha començat i estem assistint amb perplexitat a un incessant intercanvi de mails, cartes, trucades, faxes i fins i tot postals de les vacances.

La tendència però, ha canviat i sembla que els líders dels partits molinencs volen escenificar públicament les seves afinitats amb “la competència”.

El cas més clar d’aquest canvi de tendència l’han protagonitzat el propi batlle, Ivan Arcas i la plana major del socialisme molinenc a qui hom va poder veure aquesta mateixa setmana a un cèntric bar de la Vila parlant en un ambient molt i molt distès.

Entre els molinencs perplexes de contemplar aquest apropament es trobava el regidor d’Iniciativa Enric Franch que, segons els nostres talps, a jutjar per la seva cara, no donava crèdit al que estava veient. Tant és així que ni es va atrevir a apropar-se.

Estarem davant l’Ini-Socialisme a Molins de Rei? Seguirem informant.

Comments:
El Puntas deu estar nerviós! Ha descobert que es pot viure de la política millor del que vivia abans i ara té por. Que indigne! En canvi el Montserrat té un parell de collons i treballa per la vila sense cobrar i mantenint la seva feina. Enhorabona Xavier Montserrat! ´Tu hauries de ser l'alcalde!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya