4.11.06

La Biomassa: els veïns de La Granja es rebel·len

Segur que molts molinencs desconeixen que Molins de Rei disposa d’una central de biomassa. Aquest “invent” importat dels països del Nord d’Europa (L’Ivan de tant en tant fa algun viatget a costa del contribuent molinenc...) implica la obtenció d’energia arrel de la crema de residus orgànics. La central de biomassa fonamentalment dóna energia en forma d’aigua calenta i calefacció al barri de La Granja.

Doncs bé, des de la posta en marxa d’aquest sistema, hi ha un llistat interminable de queixes dels veïns de La Granja per un mal funcionament del mateix. El veïns, que no varen poder triar entre aquest sistema, el gas o l’electricitat, pateixen contínuament deficiències en el subministrament i a més, paguen factures molt superiors als sistemes tradicionals.

I què fa el Bio-Alcalde? Doncs mirar cap a una altra banda!! Ivan Arcas (IC) ni tan sols aconsegueix una gestió eficient del sistema, és a dir, que l’Ajuntament no aconsegueix que el sistema sigui sostenible amb el que paguen els veïns i ha de posar diners que provenen del contribuent de la resta de la Vila. En resum: els molinencs hem de pagar l’aigua calenta i la calefacció del Barri de la Granja i a sobre, funciona malament!!

Arcas deu pensar que els veïns de la Granja ja estan prou calents per les seves actuacions a l’escola La Sínia i que no els hi cal l’aigua calenta ni la calefacció! Un cop més, s’equivoca.

Comments:
todo esto es cosa de un tal ivan, que quiere que paguemos todos su mala gestión, como se puede ser tan malo gestionando, y lo mejor que el psudo ecologismo, acaban quemando gas para poder dar el servicio, eso es ecologia barata y nada mas, salud en los viajes camarada.
 
tot i fer de les seves... lo més curiós es que iniciativa puja cada cop més a la granja!! si no mireu els resultats de les darreres eleccions.
 
Vigileu Tomaquers. Hi ha algú que vol desacreditar a Molins Reials i anirà també a per vosaltres!!!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya