20.11.06

El Llaç comença a apretar

Per tots és sabut que El Llaç ha sigut històricament una revista crítica a Molins de Rei. Els seus articles sempre han sigut vistos pels polítics molinencs amb cert respecte i en ocasions amb reticències.
Però, què està passant últimament a El Llaç? Com és que les darreres editorials han estat tan dures amb els polítics molinencs i en especial amb l’equip de govern? Sembla que la marxa d’en Josep Ferrer ha fet que El Llaç doni un gir que no agrada als partits que manen a la Vila (IC, ERC i CiU). Perquè serà? Tomàquet Moliner us mantindrà informats.

Comments:
Perdoneu tomaquers, però crec que heu fotut la pota fins al fons aquesta vegada. Avui no era el dia idoni per parlar ni del Llaç i ni del seu director (o ex) en Josep Ferrer. Avui han enterrat a s'ha mare i com es pot veure la vostra credibilitat en contrastar informacions ha caigut per terra.
Espero una rectificació per part vostre. Tot i així crec que no us tornaré a visitar.
 
Ostres!
nois no aneu bé així. Ha i per cert deixeu en pau a El Llaç i al Ferrer. És periodisme i no han d'estar en prinicipi lligat a res. Potser és hora que fiqui canya als polítics, no?

au va apreteu als politics i partits i deixeu en pau a les entitats.
 
en Josep Ferrer ha marxat de El Llaç?

en aquest especialment trist dia per a ell, s'havia de parlar del Josep Ferrer per ser critic amb la gestió municipal?

Això seguirà el format i tindrà la credibilitat del "Aqui hay Tomate" de Tele5?

El meu parer és que El Llaç hauria de ser encara més crític, perquè encara hi han moltes coses a millorar
 
Tomates molineros. O Aqui hay tomate. BRAVOOOO!!!! molt bé no tornaré a entrar a aquest blog. Ficar-se amb ferrer aquest dia tant trist per a ell i la seva familia... no té preu. I al llaç deixeu-lo tranquil. Pot agradar o no, però és la nostra revista feta per voluntaris.
Que trist, quina pena que feu.
Adéu siau i fins mai!!!!
 
Llegiu bé l'article. Deixa en molt bon lloc al Josep Ferrer!! Feu una interpretació penosa interessada de l'article! I no té res a veure la situació personal del Sr. Ferrer, de la qual no es fa cap tipus de menció, a la seva actuació professional. Són coses molt diferents i que barejeu vosaltres, no l'article.
 
Aclariment

Tomàquet Moliner considera que en Josep Ferré és un bon periodista.

Pensem que es fa una mala interpretació del nostre article, doncs en cap cas posem en dubte la professionalitat del periodista molinenc ni tampoc parlem sobre la seva situació personal.

Per alra banda considerem que es pot estem a un país lliure on es permet opinar obertament de les persones, inclosos els polítics i els periodistes.
 
Hola tomaquers
sóc en Josep Ferrer director de EL LLAÇ i corresponsal en el Baix Llobregat i l'Hospitalet de Catalunya Ràdio i el diari AVUI.
He llegit el vostre article sobre la publicació que encara dirigeixo i lamento profundament el vostre error.
Hi ha una màxima en periodisme que és contrastar la informació i vosaltres no ho heu fet. Era tant senzill com llegir els crèdits de la revista i us haurieu adonat que el director continua sent el mateix.
En EL LLAÇ, quan ens equivocat no tenim cap problema en escriure una fe d'errades però veig que vosaltres no sou capaços de fer-ho i us limiteu a dir a la gent que us critica que no ha entès l'article. Suposo que és el vostre estil.
Per cert estic molt interessat que m'informeu del gir que ha donat EL LLAÇ aquests darrers mesos en les editorials i en el contingut de la revista ja que es veu que vosaltres des de fora, des de la tafaneria ho sabeu millor que jo dirigint la revista.
Si us plau en favor de la vostra credibilitat, contrasteu les informacions.
Resto a la vostra disposició pel que necessiteu, però ja sabeu, rectificar és de sabis

Josep Ferrer
Director del Llaç
 
Molt bé Josep.
Foteu-l'us canya a aquests que van pregonant rumorologies de tot tipus.

El periodisme es rigor i aquest blog no ho es pas.
 
Hola a tots!

He vist els comentaris sobre el Josep Ferrer. Primer de tot vull expressar el meu més sentit pèsam per la mort de la seva mare i, si m'ho accepta, li trasmeto el meu condol.

Vagi per endavant que jo sóc, ara per ara, un ex-amic barceloní d'en Ferrer, amb qui es va trencar la relació fa uns 10 anys perquè en Josep no va cumplir la màxima periodista de contrastar la informació i no ha estat capaç de rectificar com els savis. Però, bé, és disculpable perquè em poso al seu lloc al moment de la nostra separació i entenc que es van barrejar moltes coses que ho van fer complicat i que ell i jo sabem. En aquests 10 anys no ens hem relacionat mai més, però sí vam coincidir en un acte al Baix Llobregat i suposo que va ser violent per a ell reconèixer-me (era jo, Josep).

Malgrat tot això que dic, vull expressar (sense pretendre cap compensació per part seva) la meva opinió positiva sobre la seva professionalitat i saber fer en la gestió de la seva feina i de les circumstàncies.

Per la seva experìència (inclòs el fet que ens va separar) en el món, en el tracte amb persones i en tots els 'dimes y diretes' que hi ha arreu que pot generar malsentesos molt greus sabrà perquè el recolzo especialment, doncs, en primer lloc poso tot el que vam arribar a compartir durant tres anys d'amistad en la que ens vam tractar i em van dur a crear-me una opinió de la seva persona i el seu "fondo" de qualitat.

Per tant, des d'aquesta tribuna que em presta internet vull mostrar el meu suport a en Josep.

Trio la "identita" anònim d'aquest blog, però el meu nom és Marc (no me n'he d'amagar).

Una abraçada a tothom!
 
Aquest blog la cagat de valent!! Jo de vosaltres el tancaria ara mateix. Si no es sap fer un confidencial no es porta i punt. Escriure per escriure i fent mal o assenyalar amb el dit sense estar segur del que es diu és molt perillós.
Si us plau tanqueu el blog. Quedareu ara que podeu bé.
 
El debat sobre el tema no té res a veure amb en Josep Ferrer.
De molt abans que en Josep tinguès res a veure amb aquesta publicació, "El Llaç" ja ha estat una revista crítica només amb els qui no li donen alguna cosa a canvi. Per això ha fotut tanta canya al govern municipal i tan poca a la resta. Històricament, els diners per "sobreviure" li arribaven de la Diputació(PSC)i ara de la Direcció General de Difusió Corporativa de la Generalitat (PSC) o bé de l'Institut Català d'Indústries Culturals (curiosament, també PSC fins fa quatre dies). Com que creuen que no reben prou "impost revolucionari" de l'Ajuntament, els hi fot canya. Potser sigui una revista crítica, però d'independent no té ni la contraportada de publicitat.
Potser és d'això del que caldria començar a parlar...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya