26.11.06

El descontent dels barris (II)

El local dels veïns de Bonavista

Els veïns del barri de Bonavista continuen empipats amb l’Alcalde Arcas. Sembla que una de les reivindicacions històriques, la de tenir un local adequat per a l’Associació veïnal, no és considerada pel consistori municipal. Tenir un local pels veïns sembla un privilegi pels afins al règim i és que després de molts anys, veuen con els de La Granja o Les Conserves tenen locals nous cedits gentilment per les promotores i a Bonavista, amb una de les Associacions més antigues i movilitzadores de Molins de Rei (la festa del barri, per exemple, fou un èxit), no aconsegueixen que l’Ajuntament els hi busqui un espai en condicions. No sabem on arribarà la queixa, però els ànims estan calents.


Equipaments de luxe pel barri de la pau

Al barri de la Pau, les coses no pinten de cara pel curiós tripartit molinenc. Aquí tampoc no tenen local però amb els anys ho han arribat a assumir. Els veïns d’aquest petit barri se senten dolguts perquè els hi col·loquen tots els equipaments que rebutjen la resta de barris.

El barri acumula equipaments de luxe com ara el cementiri, la deixalleria, l’empresa de jardineria, el futur magatzem de la brigada municipal, el tanatori i per últim, el pàrquing d’ambulàncies que Arcas, Puntas i Martí han decidit instal·lar després de descartar la seva ubicació al barri de La Granja.

Si a aquest panorama afegim el patètic estat del Passeig de la Pau, que des del soterrament de la via del tren (fa 20 anys!!) encara no s’han dignat a asfaltar i l’ocupació de la Torre Ferniagni, seu de concerts i festes fins a altes hores de la matinada per part dels ocupes molinencs, no és estrany el descontent i el cabreig del veïnat. Els veïns tenen els tancs armats i aviat, enlloc de barri de la Pau, serà el barri de la guerra.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya