22.11.06

El descontent dels barris (I)

Al llarg dels propers dies Tomàquet Moliner (TM) us oferirà un repàs barri a barri sobre aquelles qüestions que preocupen als molinencs.

El barri del Canal

Els veïns del barri del Canal estan farts de les obres: els carrers i les voreres s’assemblen més a Irak que al que hauria de tenir un municipi a 6 Km de Barcelona.

Fa poc temps el barri va patir unes aparatoses inundacions i ara els veïns tenen el repte d’arribar a casa seva sense caure o haver de donar una gran volta. Veurem com acaba tot doncs sembla ser que hi ha cert moviment al barri que comença a qüestionar la manera tan “cutre” com està executant les obres l’Ajuntament. Cal afegir que el descontent amb l’Associació de Veïns del barri que no ha mogut res en relació a aquest tema. Seguirem atents aquesta qüestió

Les pancartes molinenques

Fa mesos que els veïns del la Plaça de la Creu i voltants tenen posades pancartes als seus balcons contra el que ells anomenen “amenaça dels coloms”. Les crítiques van dirigides a l’alcalde que per variar, passa olímpicament del tema.

La notícia, però, no és la nul·la sensibilitat del consistori municipal als problemes dels molinencs (això és un fet patent des de fa anys!). El que ens crida l’atenció és la tendència a queixar-se col·locant pancartes doncs es pot anar extenent per la resta de la Vila i això pot fer que l’alcalde Arcas no passi bons moments...

Comments:
Caram! Resulta que entre tots els molinencs paguem la remodelació d'uns blocs de pisos (cosa que haurien de pagar els propietaris) i a sobre no estan contents? Quina barra!

I pel que fa als coloms, diria que s'estan fent campanyes d'esterilització. Si això no és fer rès...

Endavant amb tomàquet Moliner!
 
Atenció l'Ivan Arcas a Ka la banya!!

http://a.muglets.com/19NP6-A
 
ENVERINAR-LOS ÉS UNA CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ??? NO FAGIS RIURE!!!! D'ON HAS TRET AQUESTA MENTIDA????
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya