22.10.06

Víctor Puntas elimina l’enllaç de Tomàquet Moliner del seu blog

L’alcaldable d’ERC, Víctor Puntas, elimina l’enllaç de "Tomàquet Moliner" del seu blog personal.

Víctor Puntas, va incloure l'enllaç a Tomàquet Moliner al seu blog, concretament a l'apartat d'enllaços interessants. Sembla ser que les informacions entorn la
pèrdua de la subvenció de 150 milions de pessetes per al mercat municipal degut a una mala gestió del govern del qual és regidor de remodelació de centre Vila, així com el fet que Tomàquet Moliner destapés la seva actitud amb els paradistes del mercat amb paraules com “A qui no li agradi, allà té la porta”, han motivat la retirada del nostre link.

Lamentem aquesta decisió doncs pensàvem que el candidat Puntas imprimia al govern municipal un tarannà diferent del que estàvem acostumats fins ara, però sembla ser que es tracta ben bé del mateix.

Comments:
Puntas, ets un hipòcrita. Quan un està a la picota s'ha d'exposar a que li critiquin allò que fas malament. I amb el mercat municipal i especialment amb els paradistes, la vas cagar. Què no veus que el que has de fer és demanar disculpes?!?
 
No crec que hagi estat per aquest motiu. Em sembla que també ha tret altres enllaços que tenia, segur que ha fet neteja o vol fer un canvi d'imatge al bloc. Em sembla que feu una muntanya de res!!!
Es que no té dret a decidir el que publica o no al seu bloc? I perquè no critiqueu també a la Figueras? Ella tampoc us té. O es que és diferent?
I les moderacions dels comentaris?
 
Puntas no ha fet un canvi de blog ni d'imatge, Senzillament ho ha tret quan li ha molestat sentir la realitat. No fem cap muntanya, senzillament expliquem un fet.
El blog de Figueras mai no ha incorporat el nostre link, si ho incorpora i ho treu, també ho retirarem. De totes maneres, el blog de Figueras fa temps que no s'actualitza, a diferència del de Puntas (ni que sigui l'actualitza per eliminar-nos dels enllaços!)
 
no us fiqueu tant amb el victor que es un bon nano, no com l'ivan que l'han enganyat al pobre.
victor no et juntis més amb l'ivan que no és de bona pasta.
tu ja saps per què.
 
Víctor i companyia comenceu a desmarcau-vos dels eco-pijos a molins. Si voleu treure un bon resultat a les municipals, heu de jugar bé les cartes.

Salut i Independència.
 
Ànims!! queda poc per les municipals però molt de camí a còrre. Passeu de la gent que us vol ficar pals a les rodes.
Segur que feu uns bons resultats.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya