29.10.06

La Guàrdia Urbana segueix igual...

Sembla que els problemes de la Guàrdia Urbana no s’acaben de resoldre. Al contrari: creixen i empitjoren amb el temps. Què està passant al cos policial? Des que l’Ajuntament va apartar a l’anterior Inspector, al qual, per cert, tenen expedientat, la Policia Local no veu la llum... No només expedients, també sancions, baralles internes, discussió a la premsa entre els membres del cos, etc...

En els dos darrers anys, han marxat de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei 17 membres!! Fins i tot 2 administratius van haver de marxar per no aguantar l’ambient que s’hi respirava.

I què fa l’Ajuntament? Negar el problema i amagar-se!! On és el regidor Enric Franc (IC) (fotografia)? Curiosament aquest consistori funciona sempre igual: quan hi ha un problema s’amaguen i no apareixen i sinó que li preguntin a la regidora d’educació amb el cas La Sínia.

Gràcies als nostres informadors, estem en condicions d’afirmar que el pitjor sobre la Guàrdia Urbana està per arribar. Existeix certa informació que el cos i els seus responsables tracten d’amagar però tot sabem que a la Vila tard o d’hora, tot s’acaba sabent!!

Seguirem informant.

Comments:
Jordi torna que això sense tu, va molt malament, molt malament.
Qui ho hauria dit, que et trobaríem a faltar, més val lo dolent conegut...
 
Disculpeu? he llegit que amb l'altre la cosa anava millor? feu-vos ho mirar que se us veu el llautó! el cap que tenim ara sembla bastant més professional, menys dictador, menys obscur, i la gent sembla més contenta del cos policial, heu tractat al cap personalment? i a l'altre? jo als dos i sens dubte em quedo amb l'actual, l'altre que se'n vagi al cesid o com es digui ara que els seus métodes encaixen més amb la seva forma d'actuar...El que s'ho ha de fer mirar es el Franch, a Molins mai passa res... tot s'ha d'amagar... que sou d'esquerres!
 
franch, aquests son dels que han agafat galons pels serveis prestats.
vigileu que ja van explicar fa temps com feiau la feina els de icv... us recordeu.
no sou molt professionals en la gestió de personal els de l'ajuntament, monteu un circ i els nans surten sols.
 
2 inspectors, 3 o 4 sergents, caporals i agents amb poca formació. Això no pot funcionar mai bé.
Quant cobra un inspector a Molins de Rei?....I els molinencs pagant cada cop els impostos més alts...
 
Es miri com es miri, la guardia urbana es un desastre, o bé tenim treballant al carrer a ROBOCOP i els seus amics, amb practiques abusives envers els nostres joves o bé tenim als guardies pataners, que s'han posat obesos a força de no fer res, i si no pareu cura en el cap de la policia, jo no se que passaria si trobes a cap delincuent al carrer, es que no pot correr ni en sentit contrari.
Perque al ritme que van trencant cotxes segur que veiem a mes de u pujat a l'esquena de l'altre.
Això si vinga calers en sous de comanaments innecessaris, la casa es gran no?.... Aprofiteu-vos que us queda poc
 
jijijijiji....sr.anònim del dimarts 31 d'octubre, has de ser un dels que t'han REGALAT galons o bé has d'estar sota de la taula del inspector-cap...
 
La verdad es que no se ven mucho los guardias urbanos, que no hay suficientes?
 
11 dijo yo borrachin me di a la fuga de los mossos jejejejjejeje
 
Yo me pregunto:

Quien ha sido el concejal de la policia local de molins que esta en condiciones de obtener el premio "San Rafael" por haber abierto mas expedientes a guardias, en la historia del cuerpo?

Desde que manda el candidado al premio "San Rafael", cuantos guardias se han tenido que ir de Molins?

Cuantos agentes de la plantilla son interinos, es decir, que si la cagan o hablan mas de la cuenta, a la puta calle?.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya