26.10.06

El govern municipal no sap què és una base d'ambulàncies

Sembla ser que el govern municipal volia ubicar una base d’ambulàncies a La Granja. Era tal l’aposta que fins i tot van anar a explicar-ho als veïns del barri. L’entusiasme per aquest tema va fer que la gent de Convergència donés un pas més dient que després de l’estiu, la base d’ambulàncies estaria a La Granja.

Però... Sabia el govern municipal el que era una base d’ambulàncies? Sabia que NO es tracta d’un servei per tal que els ciutadans de Molins de Rei tinguin un servei ràpid quan sol·licitin un vehicle en cas d’emergències. Doncs NO! Amics del Tomàquet, resulta que una base d’ambulàncies es tracta del lloc on es fa la posta al dia d’aquests vehicles, és a dir, el manteniment i la neteja de les ambulàncies!!!

L’oposició socialista, tot i estar en estat de letàrgia des de la marxa de Figueras, va manifestar el seu desacord en la ubicació d’aquesta instal·lació i va presentar una moció per ubicar una Llar d’avis als mateixos terrenys. Sembla ser que això ha obert els ulls al govern municipal per replantejar-se la decisió.

Ara, els veïns esperen que algú vagi a donar-los una explicació, però Arcas encara recorda com va sortir d’escaldat de La Sínia i no vol sentir a parlar de més reunions amb els “granjers”.

Comments:
Aupa Montilla

http://molinsambmontilla.blogspot.com/
 
CiU es va entossudir a tenir una base d'ambulàncies a Molins i després d'aconseguir-ho, sembla que el sr. Martí i companyia no tenien ni idea del què estaven demanant realment.

ICV va negociar amb l'empresa que s'encarregarà de la base tan malament com va saber (que per altra banda ja comença a ser costum. O hem de recordar el lamentable espectacle de la senyora Cateura i les Guardioles?), i finalment ha hagut de rectificar la seva posició inicial, altra cop afectant a la butxaca de tots els molinencs.

Volem polítics competents i que deixin de costat la demagògia!!!
 
GOOOOLLLLLLL!!! per tota l'escaire a arcas. Ostres i semblaven tontos aquests de convergència.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya