27.10.06

Dormen tranquils l’Ivan i el Víctor?

Des que ERC va decidir que en Víctor Puntas torni a encapçalar les llistes a Molins de Rei, l’alcalde de la Vila no aconsegueix conciliar la son. En aquests dos anys, en Víctor s’ha convertit en un professional de la política i això Arcas (IC) ho sap. Tots dos s’han instal·lat en una falsa tranquil·litat i creuen que així tindran assegurada la poltrona.

Però tothom recorda que el Víctor va ser triat alcaldable apartant al Xavier Montserrat (ERC) d’un “plumàs” i per l’esquena. Tant Arcas com Puntas saben que Xavier Montserrat podria ser un excel·lent candidat, no només avalat per la seva gestió a l’Ajuntament i dintre del partit sinó per la seva independència econòmica (no està alliberat, és a dir, que a diferència de Puntas i Arcas, no cobra el seu sou de l’Ajuntament, sinó de la seva feina).

Aquestes circumstàncies, fan de Montserrat un rival incòmode doncs com tothom sap, no es casa amb ningú i que si fa falta demostra les seves discrepàncies (i sinó que els hi preguntin a la resta de partits i a l’oposició!).

En tota aquesta jugada, sembla ser que el PSC està molt tranquil doncs consideren Puntas un rival força més fluix que Montserrat. El que no són capaços de veure és que com segueixin així, enlloc de triar candidat, triaran excandidat!

Tomàquet Moliner seguirà explicant el que cal saber sobre la política molinenca i els seus candidats. Coneixem l’ambició d’Arcas, però aviat informarem de la codícia d'en Puntas, que sembla no tenir fi i sinó, temps al temps...
Un consell Xavier Montserrat: fes-te un blog!

Comments:
En Xavier Montserrat és el millor regidor que ha tingut Molins de Rei en molts anys. La seva iniciativa i manera de fer ho avalen.

Que la gent d'ERC no el situïn de cap de llista en les properes municipals, demostra fins a quin punt confien amb en Victor Puntas i la seva capacitat de dirigir el govern municipal.

Hi haurà sorpreses en el futur? Serà Montserrat candidat el 2011?
De moment molt bona feina i un model a seguir.
 
El puntas no le llega al xavi a la punta de los talones, este muchacho es correcto, el otro sospechosamente al llegar de alcalde, se hizo el piso en los terrenos del abuelo y todavia tiene la calle de la mariona cortada, ha ver si se abre de una vez que esto ya huele a marbella.
 
Apa aqui. Carai quines ganes d'embolicar la troca.

Victor i Xavier. No feu ni cas!! esteu fent be la feina. us tornaré a votar.
 
Avui dia qualsevol es fa professional de la política, només es necessita cinisme per fer l'hipócrita durant molt temps...ah! i endolls.Cap candidat val la pena, pero ja se sap que per 20 milions en quatre anys fins i tot el caganer del pessebre caminaria amb el cul brut...
 
Que diga cuanto cobra por cada pleno municipal...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya