20.10.06

Bus urbà: l’aposta de Miquel Vila

El regidor de mobilitat, Miquel Vila (IC) ha donat un pas ferm a Molins de Rei. L’ampliació de dues noves línies del bus urbà als barris de Sant Bartomeu, La Rierada i Vallpineda i la connexió amb la Floresta, suposen una millora important per la Vila.

Tot i que l’ampliació va estar motivada per una proposta conjunta de totes les forces polítiques del cosistori, Tomàquet Moliner sap que Miquel Vila ha entregat cos i ànima per tirar endavant aquest projecte.

Com tots sabem, un servei públic d’aquestes característiques sempre és deficitari pel que suposa una gran aposta personal del regidor eco-socialista.

Enhorabona regidor Vila. Tant de bo en aquest mandat s’haguessin pres més decisions com aquestes.

Comments:
D'acord "tomàquet", desenmascar'et: ets el Miquel Vila! Que patètic, escriure't tu mateix per raspallar-te... A més, quan tothom sap que això ho van proposar els socialistes quan governaven amb ICV
 
Només veig un problema, comença molt tard al matí. No es practic ni per anar a treballar ni per anar a la universitat.
 
Seremos más profundos, ocupate mejor de tus departamentos y de tus "lobos", así como de dejar de ser un sectário en tu trabajo, menos buses y más humanidad...que parece que és poca y de cara a la galería,ya se sabe, el tener cargo "empudrece"..., pero siempre se puede mejorar.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya