15.10.06

Antònia Castellana: el cartutx cremat d’Arcas



Els estrategues d’Iniciativa a Molins de Rei no viuen els seus dies més brillants. Per mantenir la tradició, segueixen fent servir les més que esgotades formules per a intentar captar vots. D’una banda, recorren a la (falsa) participació ciutadana, últimament de manera pràcticament suïcida: només varen acudir a les primàries on es triava a Arcas com a cap de llista, unes 120 persones quan s’esperaven més d’un miler.

Per altra banda, Arcas i els seus culpen la resta de formacions polítiques de les seves enormes pífies a l’Ajuntament. Abans ho feien amb els socialistes i ara ho fan amb els republicans i especialment amb en Víctor Puntas a qui, en petits cercles, comencen a culpar sobre la pèrdua dels 150 milions de pessetes de subvenció per al mercat municipal.

La tercera gran estratègia de la banda d’Arcas és exhibir el seu gran referent: l’Antònia Castellana. Arcas ha manifestat en nombroses intervencions públiques que posa com a referència Castellana per tots els valors que representa i pel seu savoir fer quan va ésser alcaldessa fa 30 ANYS!!! (Suposem que els oblida quan jura el càrrec d’Alcalde, doncs, convé recordar, que Ivan Arcas no ha guanyat mai unes eleccions municipals a la Vila!).

La darrera exhibició d’Antònia Castellana ha estat al pregó de la Festa Major. Tot confonent el pregó de la Festa de tots els molinencs i molinenques amb un acte polític d’Iniciativa, Castellana va fer una exhibició petulant de la seva trajectòria personal i va exercir de gurú d’Arcas tot mostrant una taula de bons propòsits pel futur.

Tenint en compte que l’evolució demogràfica molinenca fa que la majoria dels votants no conegui l’Antònia Castellana, què és el que pretenen els estrategues d’Iniciativa? Potser volen suplir la manca de lideratge d’Arcas amb els valors que van moure la ciutadania fa 30 anys? O és que aposten directament per Víctor Puntes (ERC)?

El que més sorprèn d’aquesta rocambolesca maniobra és el següent: si analitzem l’evolució electoral d’Iniciativa al municipi, podríem dir que va “costa avall”. De quedar primers amb en Josep Janés de candidat, amb el 50% dels vots i una majoria aclaparadora al 1995, han passat a quedar segons amb Ivan Arcas, amb poc més del 30% dels vots i una alcaldia compartida amb la tercera força política molinenca (ERC). Com és que Iniciativa no fa pregoner a en Josep Janés, que és l’Alcalde que més satisfaccions ha donat a aquest partit i que més molinecs i molinenques coneixen?

En resposta a aquesta qüestió, Tomàquet Moliner ha pogut saber que Josep Janés està en desacord amb el projecte i la gestió que Arcas i els seus estan fent a Molins de Rei fins a tal punt que l’ex-alcalde, està fent intents d’aproximació a altres partits amb propostes “més sòlides per a Molins de Rei” i “amb equips millor preparats”. Tomàquet Moliner seguirà informant sobre aquesta qüestió.

Comments:
ivan fas pena amb aquesta actitut d'agafarte a la poltrona.
marxa que ningu t'ha dit que vinguis, i ningu vol la festa major polititzada, tret de tu i la teva colla de trepes.
¿que hi ha de cert que marxaras de la vila quant perdis novament aquestes eleccions que venen? pot ser que hagis (comprat) una habitatge fora de la població?
 
Voleu dir que en Jané anirà a les llistes dels sociates?...

On anirem a parar...
 
Això és el que passa amb la macrocefàlia. Quan un grup de gent és dirigit per un "líder suprem", es queda orfe i fa el ridícul quan aquest líder marxa. Ho hem vist amb en Janés i ICV, i l'actual consellera Figueras i el PSC. Els dos grups municipals s'han quedat sense ningú mínimament capacitat per dirigir.
Estem arreglats els molinencs, quan qüalsevol de les 2 llistes, que a priori tenen possibilitats de governar, pateixen aquesta desorientació tan evident.
 
La desorientació d'ICV i dels Socialistes a Molins es va poder veure en l'últim ple. Arcas està perdut pensant a veure que s'enpeca per a les municipals, i els socialistes intentant recordar que faria la CArme Figueras en el seu lloc per fotre canya al Ple.
 
La desorientació d'ICV i dels Socialistes a Molins es va poder veure en l'últim ple. Arcas està perdut pensant a veure que s'enpeca per a les municipals, i els socialistes intentant recordar que faria la CArme Figueras en el seu lloc per fotre canya al Ple.
 
Patètic Arcas. Patètic
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya