28.9.06

“En busca del Arcas perdido”: l’equip de govern perd una subvenció de 900.000 euros per deixadesa


Treballadors de l'Ajuntament ens han fet arribar una qüestió inquietant: s'ha expedientat amb una falta greu a un funcionari de la Casa de la Vila per "no haver tramitat a temps els papers d'una subvenció per al mercat municipal".
La cosa no tindria importància si no fos per la quantitat: 900.000 euros (150 milions de pessetes). Segons les investigacions de Tomàquet Moliner, la subvenció ni tan sols és d’aquest mandat, sinó del passat. Es tracta d’uns diners que assigna la Diputació de Barcelona als Ajuntaments a cada mandat, en funció dels seus projectes i que està enmarcat en el programa Xarxa de Municipis de Qualitat. El consistori municipal ja tenia decidida la destinació d’aquests diners: la reforma del mercat municipal.

Però de qui és la culpa? Del funcionari? (Per cert, no volem oblidar el detall: aquest funcionari és el “company” d’una ex-regidora d’Iniciativa a Molins de Rei) O la culpa és dels superiors del funcionari per no ordenar que es tramités la subvenció abans que s’acabés el període. O la culpa és del Secretari però no advertir que l’Ajuntament no estava justificant la subvenció? O la culpa és de l’interventor, per no avisar que no s’estaven ingressant els recursos?

Segur que tots tindran la culpa menys l’equip de govern que, per variar, dirà que la responsabilitat és d’un altre i que no era de la seva competència. I l’Alcalde Arcas (IiE)? Quina responsbilitat té en deixar d’ingressar 150 milions de pessetes pel benefici dels molinencs? Com pot ell mateix dir que l’Ajuntament funciona bé si la veritat és que tot és un desgabell!.

I els socis de govern? Taparan les vergonyes del seu amo. Què farà el primer tinent d’alcalde, regidor de Remodelació de Centre Vila i responsable de les obres de remodelació del mercat municipal, Víctor Puntas. Li demanarà responsbilitats a l’Alcalde. (Segurament que això no hagués passat si se n’hagués ocupat el Xavier Montserrat).

I CiU? Seguirà en Joaquim Martí a la línia servilista actual i per tant no obrirà la boca (com no ho va fer amb la precària i errònia remodelació de la carretera). S’estrenarà en Joan Ramon Casals amb aquest assumpte?

I què dir de la oposició? Segons Arcas, probablement ells tinguin la culpa. Però, què passa amb el PSC? Estan encisats pel “talante” o són presos d’ell?.

Esperem que aquesta notícia serveixi per despertar al personal i aconseguir evitar que Molins de Rei sigui administrat per tants incompetents.

Comments:
Jo de vosaltres no me'n fiaria gaire de les informacions que us fan arribar. No hi ha millor manera de fer-vos perdre la credibilitat que fent-vos caure en un parany. Cal contrastar la informació abans de publicar-la o bé cal esmentar les fonts, cosa què en aquest cas millor no feu. S'hi juga molt l'informador...
 
Que han expedientat al funcionari per aquest motiu es veritat, es públic i el funcionaris ho saben. Que l’Ajuntament a perdut la subvenció també i si no es veritat perquè aquest mes d’agost l’alcalde li ha demanat a la Diputació que li arreglin el problema (esta demanat per carta)
 
1. La incapacitat gestora de l'equip de govern és de tots coneguda de fa temps.

2. El nul lideratge polític de l'alcalde és igualment reconegut arreu.

3. Molt trist tot plegat... la Castellana sempre serà en el record... el Boi també... ENDAVANT ERC!!! a veure quin record deixeu.

by
 
Tot plegat fa riure... encara que dubto que s'estigui rient el funcionari en qüestió, afí a ICV.

Entonem el cant:

Arcas, garrí,
degolla al teu cosí
i no al funcionari,
que a tu és molt afí.
 
.... per cert, sabéu que per resolució d'alcaldia s'ha creat una nova dependència municipal:

OFICINA DE SUBVENCIONS PERDUDES, PROMESES INCOMPLERTES I ALTRES FOTUTS AFERS INTERNS.
 
... me n'oblidava.. El responsable de l'oficina de fututs aferts interns ha estat designat de forma forçosa davant la manca de voluntaris per al càrrec de confiança en qüestió donat que l'únic que va aixecar el dit quan l'oferta va ser feta fou el regidor del PP, el qual, atesa la manca d'afinitat política no va ser designat per l'Il·lm. Alcalde.

A preguntes fetes al nou responsable de la recentment creada dependència municipal l'únic que s'ha obtingut per resposta han estat frases com ara:

"Jo no he estat"
"A mí que em registrin"
"Yo pasaba por ahí"
"Que me quien lo bailao"
"... ande estará mi buga"

i un total de 88 "no" davant un únic "si", en respondre a la pregunta "Deixaria immediatament el càrrec?"

By
 
Cal actualitzar el Blog, que encara falta molt per a les municipals i sembla que ja no té empenta.
 
Jur jur jur jur....
Quin humor aquesta gent de Tomàquet Moliner...

Tant dolents són aquests d'ICV? A tot arreu els deixen verds, (jeje ja ho diu el seu nom...).

Quina colla de trepes. Encara no entenc que us donen a aquests molinencs i molinenques per seguir votant a aquesta mena de personatges.
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya