24.12.06

Adéu Hortènsia !!

ERC ha decidit agrair els serveis prestats per l’actual regidora de la formació independentista i ha decidit que no repeteixi al seu càrrec. La regidora de Solidaritat de l’Ajuntament de Molins de Rei, ha patit ha patit la insolidaritat de l’eix “Puntas-Montserrat” al qual sembla ser que no encaixa, com ja passava amb el regidor Òscar Navarro.

La que sí sembla encaixar (de moment) és Aina Surià. Surià és una versió republicana decafeinada de Carme Figueras doncs fou la número 29 per les llistes del Parlament de Catalunya al 2003 i la número 42 al 2006. Segons algunes fonts, podria situar-se a la tercera posició de les llistes municipals.

Tot fa pensar que els republicans puguin revalidar els seus tres regidors a Vila tot i que ERC tingui les previsions d’incrementar la seva representació (ja veurem si el PSC i IC els hi donen permís...).

El següent membre d’ERC a les llistes podria ser un tertulià de Ràdio Molins de Rei que actualment debat els dimecres al matí amb membres d’altres partits, entre ells, el flamant candidat de CiU, Joan Ramon Casals.

Seguirem informant.

17.12.06

Convergència i Unió ha triat aquesta setmana Joan Ramon Casals com a candidat a l’alcaldia de Molins de Rei. Sembla ser que aquest cop els convergents molinencs estan disposats a entrar en el joc i aposten per un pes pesat amb perspectives de futur.
Veurem si l’aposta funciona i si facturen a en Joaquim Martí gràcies al qual CiU ha tret els pitjors resultats de la seva història a la Vila.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

La meva foto
Nom:
Ubicació: Molins de Rei, Catalunya